Zo kun je een Visum voor Saudi-Arabië verkrijgen1 min leestijd

Saudi-Arabie Formule E race

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is niet gemakkelijk om een visum te verkrijgen voor Saudi-Arabië, maar er is nu een manier om deze wel te verkrijgen. Saudi-Arabië zal op 15 december 2018 een Formule E race houden, waarbij je een elektronisch visum kunt verkrijgen. Het was de bedoeling om een elektronisch visum voor iedereen aan te bieden per april van dit jaar, maar die mogelijkheid is er nog niet. Op dit moment is deze race dus de (enige) mogelijkheid om een toeristenvisum te verkrijgen.

Saudi-Arabie E-visa

Formule E race

De ABB FIA Formula E race zal plaatsvinden in Ad Diriyah. Dit zal zijn voor de opening van het vijfde seizoen, waarbij er 11 teams en 22 raceauto’s het tegen elkaar opnemen. Dit zal gebeuren op in totaal 2.495 km aan racebaan.  Als je de tickets wilt kopen, dan moet je aangeven of je een visum nodig hebt of niet. Selecteer je de optie dat je deze wel nodig hebt, dan krijg je de onderstaande prijzen te zien.

Tickets voor Saudi Arabie Formule E race

 

Saudi-Arabie E-Visum

De goedkoopste tickets voor deze Formule E race zijn 395 SAR, wat op dit moment neerkomt op ongeveer €91,-.  Daarnaast krijg je nog de kosten voor een visum die neerkomen op 1035 SAR. Dit is ongeveer €239 euro. Je kunt dus in totaal voor €330 dit land bezoeken in het Midden-Oosten.

Volgens @Fotograaf op Twitter, wordt het visum direct gevalideerd. Je krijg het e-visum binnen 15 minuten in je mail, waarna je het land dus kunt bezoeken ten tijde van de Formule E race.

Afbeeldingen ©Sharek

Visum vereisten en voorwaarden kunnen veranderen. Controleer daarom altijd zelf, kort voor vertrek, bij de ambassade de meest actuele informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *