InsideDeals: SkyTeam business class deals!

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Degenen die de InsideDeals regelmatig lezen, weten dat er meestal niet veel SkyTeam deals bij zitten. Nu heb ik er twee gevonden die ik jullie niet wilde onthouden. Het betreft deals in business class met KLM en Aeroflot.

Business class naar Martinique

Vanuit Brussel zijn er in maart volgend jaar tickets te boeken in KLM business class naar Martinique. Eerst vlieg je vanaf BRU naar Amsterdam en daarna naar Parijs CDG. Het enige nadeel is dat je daar dient te verkassen naar het vliegveld van Orly om de reis verder te zetten. Daarna vlieg je naar het vliegveld van Lamentin (Martinique).

Er is meer dan genoeg beschikbaarheid op verschillende data. Via Momondo kan je, indien gewenst, verder spelen met de data. Het is een leuke route om extra XP mee te verdienen. Prijzen schommelen net boven de 1500 Euro afhankelijk van de gewenste reisperiode.

insidedeals

Business class naar New Delhi

Als tweede deal voor de fervente SkyTeam aanhangers is het mogelijk om vanaf Amsterdam (Schiphol) via Moskou naar New Delhi te vliegen met Aeroflot. Ook deze vluchten worden zijn te boeken in business class en wel voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je betaalt slechts 1243 Euro voor een retour ticket.

Ook voor deze deal geldt dat er meer dan genoeg beschikbaarheid is. De prijs varieert een beetje maar gaat nooit naar meer dan 1300 Euro. Tickets zijn te boeken via de gekende OTA.

insidedeals

Morgen volgt nog een editie van InsideDeals, dus houdt die ook zeker in de gaten. Hopelijk hebben we iemand blij kunnen maken met één van de bovenstaande deals. Fijn weekend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *