KLM onthult Huisje 99: Douwe Egberts in Joure1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

7 oktober is KLM jarig. Traditiegetrouw wordt voorafgaand aan de verjaardag ook het nieuwste Delfts blauwe huisje onthuld. Huisje 99 is de eerste winkel van Douwe Egberts in het Friese Joure geworden. ‘De Witte Os’ is tegenwoordig de winkel van het Museum Joure.  De gevel laat de geschiedenis als tabakfabriek zien. KLM CEO Pieter Elbers onthulde het huisje samen met de burgemeester van Joure tijdens een feestelijk evenement.

Elbers:

De keuze voor de eerste winkel van Douwe Egberts in het mooie Joure onderstreept de goede samenwerking van onze merken. Goede koffie is belangrijk voor onze klanten. Daarnaast vindt KLM het cruciaal dat er duurzame koffie wordt geschonken. Twee typisch Nederlandse merken met een rijke historie, die allebei kwaliteit voorop stellen, kunnen niet anders dan elkaar versterken.

Huisje 99 van KLM
Huisje 99 van KLM

De KLM Huisjes worden sinds de jaren 50 uitgereikt aan passagiers reizend in de World Business Class. Allemaal representeren ze een bijzonder gebouw in Nederland. Aan deze rijke historie is zelfs een boek gewijd. Ook is er een app beschikbaar waar je alle huisjes kan bekijken en de achtergrond kan lezen.

Douwe Egberts koffie

De keuze voor een Douwe Egberts winkel is niet verrassend. Vanaf de komende winterdienstregeling eind oktober gaat KLM over op een speciale blend van DE. Deze zal niet alleen in de lucht geserveerd worden, maar ook in de Crown Lounges op Schiphol en in de KLM-kantoren. De blend is ontwikkeld om ook op hoogte net zo goed te smaken als op de grond, en is bovendien duurzaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *