InsideDeals – Mooie deals naar Noord-Amerika3 min leestijd

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In deze editie van de InsideDeals lichten we enkele deals uit naar Noord-Amerika. Dit kunnen tickets zijn in verschillende cabines, bijvoorbeeld Business Class of Premium Economy. We hebben gekeken naar verschillende data en airlines. Welke deals kies jij?

Mexico in Premium Economy en Business Class

Een bestemming die zeker nog op mijn lijstje staat is Mexico. Op dit moment zijn er verschillende data beschikbaar waarbij je gedeeltelijke in Premium Economy naar Mexico-Stad kunt vliegen met American Airlines. Tarieven bij deze deal liggen zo rond de €830,- voor een retour van Amsterdam via Dallas. American Airlines vliegt met de Boeing 777 van Dallas naar Amsterdam. In de Premium Economy krijg je ook een van de nieuw ontworpen amenity kits die onlangs zijn uitgebracht.

Vluchten hebben we gevonden voor verschillende data vanaf heden tot verder in het jaar via Google Flights.

Op het forum van InsideFlyer attendeerde @Aemulatio op een goede deal in Business Class naar Mexico-Stad. Bij deze deal vlieg je met bijvoorbeeld KLM of Aeromexico naar de hoofdstad. Tarieven starten rond de €1400,-. Je kunt dan vliegen met KLM in de World Business Class van de Boeing 747 of de Business Class van Aeromexico in de Boeing 787. Zeker een interessante deal die ook nog eens te combineren valt met bijvoorbeeld Cancun. Deze laatste bestemming kan zelfs nog voordeliger zijn en levert je ook een mooi aantal Miles en XP op.

InsideDeals – Mooie deals naar Noord-Amerika
Cancun in Business Class voor minder dan €1300,-

Ook hierbij kun Google Flights goed gebruiken, kijk hier voor geschikte data naar Mexico-Stad en hier voor data naar Cancun.

New Orleans

Wellicht een bestemming waar je niet zo snel heen zult reizen, New Orleans in het zuiden van de Verenigde Staten. Het schijnt een erg mooie bestemming te zijn van waaruit je gemakkelijk weer kunt doorreizen naar de omgeving. Je kunt hier voor ongeveer €400,- naar toe vliegen in de Economy Class van United Airlines. Er zijn verschillende routes mogelijk, bijvoorbeeld met overstap in Newark of Houston. Let wel op dat dit basic economy tarieven zijn en dus geen bagage inbegrepen is in de prijs. Vluchten kun je hier vinden en zijn er voor verschillende data.

Chicago

Of wat dacht je van Chicago. Hierheen vlieg je met United Airlines of Swiss. Tarieven liggen onder de €400,- en vertrekt uit Amsterdam. Je kunt hierbij kiezen voor directe vluchten of een overstap in Houston of Zurich. Met Swiss vlieg je in de Boeing 777. Wist je overigens al dat SWISS onlangs een nieuwe cabine heeft aangekondigd? Vanaf 2021 zal namelijk de Premium Economy worden toegevoegd in de Boeing 777.

InsideDeals – Mooie deals naar Noord-Amerika
Voor €377 naar Chicago met United & Swiss

Business Class naar de West Coast

Voor minder dan €1700,- vonden we nog een mooie bestemming in het westen van de Verenigde Staten. Vlieg vanuit Amsterdam via London of Helsinki naar Los Angeles in Business Class. Vliegen doe je met British Airways (Boeing 747) of Finnair (A350). Voor deze vluchten kun je ook hier zoeken via Google Flights in verschillende periodes.

InsideDeals – Mooie deals naar Noord-Amerika

Dit was hem weer voor deze ronde. Hopelijk zit er iets voor je tussen of heeft het je aan het puzzelen gezet. Check ook eens op het forum van InsideFlyer met enkele deals. Verschillende forumleden posten hier regelmatig aardige deals naar mooie bestemmingen. Wellicht heb je zelf ook een leuke bestemming, airline en tarief gevonden die je hier kunt posten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *