Vernieuwde amenity kits bij American Airlines

Vernieuwde amenity kits bij American Airlines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Airlines is flink aan het investeren in haar producten. Zo maakte de maatschappij onlangs nog bekend Apple Music aan te bieden aan boord van haar binnenlandse vluchten. Reizigers konden vanaf september 2018 al gebruik maken van live TV. Het gebruik van Apple Music is dan ook een mooie aanvulling. Verdere investeringen zitten hem bijvoorbeeld in de lounges. American Airlines maakte eerder al bekend haar lounge op JFK uit te breiden en haar lounge in Los Angels te verbouwen. Om de reizigers in de premium cabines aan boord van haar toestellen ook wat meer luxe aan te bieden investeert American Airlines ook hierin. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe B&O koptelefoons in First- en Business Class. Daar blijft het echter niet bij. American Airlines introduceert nu ook haar vernieuwde amenity kit.

Samenwerking

Zoals aangegeven zal American Airlines dus met vernieuwde amenity kits komen. Deze zijn samengesteld in samenwerking met verschillende partijen. Het gaat hier om ‘This is Ground’, ‘STATE Bags’ en ‘Athletic Propulsion Labs’. In de vernieuwde kits zitten producten van Zenology, Baxter of California en Allies of Skin. De nieuwe amenity kits zullen vanaf half februari aan boord worden uitgegeven aan reizigers in de Premium Economy, Business Class of First Class. Afhankelijk van je reisklasse, maar ook of het een internationale of transcontinentale vlucht is, krijg je een andere soort kit.

Aanbod

Op intercontinentale vluchten met American Airlines biedt de maatschappij een andere kit aan dan op transcontinentale vluchten in de First- en Business Class. In de Premium Economy cabine op transcontinentale vluchten wordt géén amenity kit aangeboden. Na het vliegen kun je de verschillende kits hergebruiken. Bijvoorbeeld als tasje voor betaalkaarten, het opbergen van kabels tijdens je reis of als toilettasje.

Intercontinentaal First- en Business Class:

  • Verschillende modellen en kleuren,
  • Kit is van leer, ontworpen door ‘This is ground’,
  • Gevuld met huidverzorgingsproducten van ‘Allies of Skin’.

Vernieuwde amenity kits bij American Airlines

Vernieuwde amenity kits bij American Airlines
First Class kits
Vernieuwde amenity kits bij American Airlines
Business Class kits

Intercontinentaal Premium Economy:

  • Beschikbaar in twee verschillende soorten kleuren,
  • Ontworpen door ‘State BAGS’,
  • Gevuld met huidverzorgingsproducten van ‘Baxter’.

Vernieuwde amenity kits bij American Airlines

Vernieuwde amenity kits bij American Airlines
Kit in Premium Economy

Transcontinentaal First- en Business Class:

  • Deze amenity kits zijn ontworpen door ‘Athletic Propulsion Labs’,
  • De kit is gevuld met oordopjes, een groot slaapmasker, FlyFit hydratatiepakket. Ook zitten er verschillende (huid) verzorgingsproducten van ‘Zenology’ in de kit.

Vernieuwde amenity kits bij American Airlines Vernieuwde amenity kits bij American Airlines Vernieuwde amenity kits bij American Airlines

Beeldmateriaal: American Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *