American Airlines biedt Apple Music aan tijdens de vlucht1 min leestijd

American Airlines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Passagiers van American Airlines die een abonnement op Apple Music hebben kunnen hier voortaan kosteloos gebruik van maken tijdens binnenlandse vluchten. In vliegtuigen met wifi van Viasat is Apple Music via de inflight wifi gratis te streamen. Hiervoor kunnen klanten inloggen op het wifi portal met hun Apple Music inloggegevens. Het is ook mogelijk aan boord aan te melden voor Apple Music met een trial van drie maanden. Dit is echter de reguliere proefperiode die voor iedereen beschikbaar is. Bij bijvoorbeeld andere Amerikaanse maatschappijen, zoals Delta, zijn andere apps zoals Whatsapp en iMessage weer gratis te gebruiken.

Janelle Anderson, Vice President Global Marketing:

Onze klanten willen hun tijd tijdens de vlucht met ons optimaal benutten. Daarom investeren wij in high-speed wifi, de nieuwste films, live TV en nu Apple Music.

American Airlines is ook bezig om alle vliegtuigen uit te rusten met high-speed wifi. Meer dan 570 toestellen hebben al internet, en naar verwachting is eind dit jaar de hele vloot online. Verder wordt op steeds meer kisten live TV en gratis toegang tot wireless entertainment, op je eigen persoonlijke apparaat, aangeboden.

Nederlandse reizigers maken waarschijnlijk meer gebruik van Spotify terwijl Apple Music populairder is in de VS. Toch kan dit voor sommige passagiers een mooie optie zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *