American Airlines breidt Flagship Lounge JFK uit

American Airlines Flagship lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Airlines heeft de afgelopen tijd flink geïnvesteerd in haar lounges op de meest belangrijke hubs. De Amerikaanse maatschappij heeft verschillende soorten lounges; de Admirals Club waar je ook een lidmaatschap van kan kopen en de Flagship Lounges waar je door reisklasse of elite status naar binnen kan. De laatstgenoemde categorie vormen de meer premium lounges met een duidelijk betere ervaring.

Flagship Lounge JFK

De Flagship Lounge in Terminal 8 van JFK Airport in New York zal 1 september uitgebreid worden. De naastgelegen Admirals Club wordt zo onderdeel van de Flagship locatie waardoor de oppervlakte met 650 vierkante groter wordt. Dit zorgt voor een extra capaciteit van zo’n 120 stoelen.

De Flagship Lounge op JFK biedt een modern interieur met veel verschillende zitgedeeltes. Daarnaast is er een uitgebreid warm en koud buffet en bar. Je kunt er ook voor kiezen om à la carte te eten. Er is een ontbijt en all-day menu met enkele gerechten die op bestelling worden bereid.

First Class passagiers hebben toegang tot weer een aparte ruimte voor Flagship First Dining met een uitgebreider à la carte menu.

American Airlines Flagship lounge

Toegang

Passagiers in First of Business Class met een internationale of transcontinentale American Airlines of Oneworld vlucht hebben toegang tot de lounge. AAdvantage Executive Platinum, Platinum Pro of Platinum leden moeten vertrekken of aansluiten op een internationale vlucht in elke reisklasse. Ben je Oneworld Emerald of Sapphire lid bij een ander programma dan AAdvantage? Dan krijg je ook toegang op een puur binnenlandse reis.

American Airlines heeft ook Flagship Lounges in Chicago terminal 3, Los Angeles terminal 4 en Miami concourse D. Nieuwe vestigingen zijn aangekondigd voor Dallas Fort Worth, London Heathrow en Philadelphia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *