Krijg 100% bonus Avios bij de Executive Club

British Airways Executive Club

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel loopt er een mooie actie bij de Executive Club, het frequent flyer programma van British Airways. De airline viert namelijk haar 100ste verjaardag en daardoor krijg je t/m 31 december 100% bonus Avios op je eerst volgende 6 vluchten. Voor deze promotie dien je je voor het boeken hier te registreren. Je krijgt enkel de 100% bonus Avios op vluchten die worden geboekt tussen 21 maart en 19 april. De reisperiode mag plaatsvinden t/m 31 december.

avios, british airways
Krijg t/m 31 december 100% bonus avios op je volgende 6 vluchten.

Welke vluchten?

De 100% bonus Avios worden gegeven op alle vluchten met British Airways, inclusief binnenlandse vluchten in het Verenigd Koninkrijk en vluchten met Comair in Zuid-Afrika. Ook is het aanbod geldig op codeshare vluchten met Iberia, American Airlines en Finnair tussen Europa en Noord-Amerika. Hierbij dient je vlucht wel een BA vluchtnummer te hebben. Als je vervolgens zes vluchten hebt gemaakt, krijg je ook nog eens 2.019 Avios extra bijgeschreven! Houd er rekening mee dat de 100% bonus is gebaseerd op het aantal base miles. Je krijgt dus geen bonus Avios over je elite status bonus of over de bonus die je krijgt omdat je business- of first class vliegt.

british airways, avios, bonus
British Airways business class op de Boeing 747 (foto: Sander de Jonge)

Het aantal vluchten waarop je de 100% bonus Avios krijgt is beperkt tot zes. Doordat de bonus gebaseerd is op de afstand die je vliegt is het een goed idee om korte vluchten te crediteren op een ander frequent flyer programma. Het zou bijvoorbeeld jammer zijn als je de 100% bonus Avios op een vlucht van Londen naar Los Angeles misloopt doordat toevallig je zesde segment een vlucht betreft van Amsterdam naar Londen.

Conclusie

Dit is zeker een interessante promotie als je dit jaar een aantal long-haul vluchten hebt gepland met Oneworld. Houd ook onze InsideDeals in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Ben jij van plan om aan deze promotie deel te nemen? Laat het hieronder weten in de comments of breng een bezoekje aan ons forum.

H/T: God Save The Points

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *