InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ondertussen is het alweer een tijdje geleden sinds de laatste uitgave van InsideDeals. Het lag niet aan het feit dat er geen deals waren, maar soms komen we er vanuit onze kant niet aan toe om er over te schrijven. Deze keer zullen er verschillende InsideDeals te vinden zijn in zowel Economy als Business Class.

Economy naar Dublin

Het nieuwe spaarsysteem van Flying Blue is vanaf 1 april ingegaan. Om voor een hoger niveau te kwalificeren heb je XP nodig. Je kunt ze op verschillende manieren bij elkaar sparen. Vliegen in Business Class levert het meeste XP op, maar soms zijn er ook interessante deals om in Economy te vliegen. Ook kun je aan XP komen door bijvoorbeeld een AMEX kaart aan te schaffen, daarover hier meer.

Afgelopen week was ik op zoek naar een leuke bestemming binnen Europa, waar je relatief veel XP mee kon sparen, voor een lage prijs. Ik vond Dublin met vertrek vanuit Antwerpen. Je reist dan per trein vanuit Antwerpen naar Amsterdam, waarna je de reis vervolgt per vliegtuig naar Dublin. Tarieven starten vanaf €115,- en in het gehele jaar te vinden. Je spaart 20XP met deze vlucht. Nu denk je misschien, hoe kom ik in Antwerpen? Vanaf afgelopen week is de nieuwe route van NS naar Brussels Midi ingegaan. Tegenwoordig gaat de trein niet meer vanaf Roosendaal, maar vanaf Breda richting Brussel. Deze stopt in Antwerpen, waar je zo’n 30 minuten over doet. Super handig dus! Meer daarover vind je hier.

Insidedeals
Deal ZWE-DUB

Op naar Thailand

Vlieg vanuit Stockholm met Etihad Airways en partners naar Bangkok. Prijzen zijn vanaf ongeveer €1350,- in Business Class. Vluchten zijn het gehele jaar te vinden.

Insidedeals
Deal ARN-BKK

Business Class naar Teheran

Wil je naar een geheel andere bestemming, in het Midden-Oosten bijvoorbeeld? Misschien is Teheran dan wel een mooie InsideDeals voor je. Vanuit Londen kun je voordelig naar Teheran (Iran) vliegen in Business Class met KLM & Air France. Het kan vanuit Londen via Amsterdam, of vanuit Londen via Parijs en Amsterdam. Ook kun je op sommige dagen vanuit Londen via Parijs naar Teheran. Als je XP wil sparen voor weinig geld, dan is vooral de tweede optie interessant (108 XP). Anders spaar je 30XP minder.

Je vliegt de langste vlucht met KLM in een Boeing 777-200 en bij Joon met een A340-300. Prijzen starten vanaf ongeveer €1150,-. Prijzen zijn het hele jaar te vinden.

Insidedeals
Deal LHR-IKA

Naar Hong Kong

Een bijzondere bestemming is ook zeker Hong Kong. Vanuit hier kun je gemakkelijk een dagje (of meer) naar bijvoorbeeld het prachtige Macau. Maar Hong Kong zelf heeft ook veel leuks te bieden! Voor iets meer dan €800,- heb ik verschillende vluchten gevonden in Premium Economy vanaf Rome (FCO) naar Hong Kong. Je vliegt met Alitalia en Air France. Tarieven zijn gevonden via Momondo.

Insidedeals
Deal FCO-HKG

Vanuit Parijs kan je ook met Lufthansa naar Hong Kong (HKG) vliegen in Premium Economy voor zelfs minder dan €800,-. Je vliegt dan bijvoorbeeld via München.

Insidedeals
Deal CDG-HKG

Op safari

Binnenkort ga ik op safari in Kenia. Ik vlieg vanuit Duitsland en dan met afwisselend Air France en KLM. Ik heb nu een aanbieding gevonden waarbij je met Lufthansa vliegt vanuit verschillende Franse steden naar Frankfurt. Vanuit hier vertrek je dan naar Nairobi. Vanaf €1350,-kun je in Business Class naar dit Afrikaanse land afreizen.

Deal CDG-NBO

Tarieven zijn het hele jaar te vinden in Momondo. Leuk is dat je zo nog heel wat Miles & More points bij elkaar kunt sparen voor een volgende trip of upgrade.

Beste een aantal leuke InsideDeals dus deze week. Welke ga jij boeken? Of heb je binnenkort al iets op het oog? We horen het graag op het forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *