InsideDeals – Een Business Classticket voor weinig geld

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Daar zijn ze weer, enkele mooie InsideDeals. Tickets voor een relatief laag bedrag. Ditmaal een Business Classticket voor weinig geld. De goedkoopste tickets liggen rond de €1.300,- en de ‘duurste’ rond de €1.500,-. Bestemmingen zijn wereldwijd te vinden, met vertrek vanuit Amsterdam of Düsseldorf. Vliegen doe je met een van de verschillende airlines die vanaf de betreffende luchthavens vertrekken. In dit artikel zetten we deze Business InsideDeals voor je op een rijtje.

Latijns-Amerika

De eerste mooie deals zijn te vinden in Latijns-Amerika. De vorige keer was Colombia al mooi geprijsd, en deze bestemming is nog steeds te boeken. Meer daarover lees je in deze variant van InsideDeals. Maar er is meer. Vlieg bijvoorbeeld voordelig naar Rio de Janeiro in Business Class. Vliegen doe je vanuit Amsterdam via Duitsland, Zwitserland of Portugal. Vliegen doe je met Lufthansa, TAP of SWISS. Tarieven liggen rond de €1.400,- Een mooie prijs voor een Business Classticket. Rio de Janeiro is ook een bijzondere bestemming om naar toe te reizen. Vluchten zijn hier te vinden via Google Flights. Boeken kan bij onder andere Lufthansa.

Rio de Janeiro
Het befaamde Copacabana strand in Rio

Vertrek je vanuit Düsseldorf, dan kun je ook voordelig naar Salvador, Recife of Fortaleza in Brazilië vliegen. Je vliegt dan met KLM en GOL via Amsterdam naar je Braziliaanse bestemming. Tickets zijn te boeken voor ongeveer €1.500,-. Tickets zijn hier te vinden via Google Flights. Boeken doe je bij KLM. Vertrekdata met deze voordelige prijzen zijn te vinden tussen juli en december 2020. Ook Montreal is voordelig te boeken. Vliegen doe je met Lufthansa, Condor en Westwing. De eerste en laatste vlucht wel in Economy, de middelste vlucht in Business Class. Tarieven liggen rond de €1.380,- en zijn hier te vinden.

Canada

Ditmaal zijn er ook interessante tarieven naar Canada te vinden. Tickets met vertrek vanuit Düsseldorf naar Toronto zijn al te vinden voor €1.290,-. Je vliegt met Lufthansa (economy) en Condor (Business Class) naar Toronto. Tickets zijn te vinden via Google Flights en te boeken via onder andere Condor. Vertrekdata zijn te vinden in oktober, dus wees er snel bij als je van deze voordelige tickets gebruik wilt maken.

Bevrijdingsdag, Toronto, Nederland, 5 mei
De Skyline van Toronto gezien vanaf Ward’s Island.

Midden-Azië

Toch liever je reis in de richting van Azië? Wat dacht je van Jakarta in Indonesië? Deze mooie bestemming heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, historie en natuur. Voor weinig geld bemachtig je al een mooi Business Classticket. Voordelig vliegen doe je vanuit Amsterdam met SWISS of Lufthansa en Singapore Airlines voor zo’n €1.520,-. Vliegen vanuit Singapore naar Jakarta doe je in Boeing 777 of Airbus A350 van Singapore Airlines. Tarieven zijn hier te vinden via Google Flights en te boeken bij onder andere Supersaver.

Singapore Airlines A350 Business Class Review

Je kunt ook voordelig naar Singapore vliegen in Business Class. Tarieven liggen rond de €1.450,-. Vliegen doe je met SWISS of Lufthansa vanuit Amsterdam. Tarieven zijn hier te vinden en boeken doe je via onder andere SWISS. Deze voordelige InsideDeals zijn te vinden van juli t/m februari 2021.

Ben je op zoek naar bestemmingstips voor Singapore, bekijk dan zeker dit artikel eens. Een mooi hotel is zeker het SO Sofitel, het onlangs gerestaureerde Raffles Singapore of het Mercure Singapore Bugis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *