Iberia cadeaukaart nu met 10% korting te koop1 min leestijd

Iberia Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij de  Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia kun je nu momenteel een cadeaukaart kopen met 10% korting. Hierdoor is het mogelijk om dus tot 10% besparen op je vliegticket met de luchtvaartmaatschappij. Sinds eind 2022 is het loyaliteitsprogramma Avios van de luchtvaartmaatschappij revenue-based geworden.

Iberia cadeaukaart tot 10% korting

De cadeaukaart kun je inwisselen voor vluchten met Iberia, IberiaExpress en Air Nostrum. Het is niet mogelijk om de kaart te gebruiken voor vluchten met andere oneworld partners zoals Qantas, British Airways of American Airlines.

De cadeaukaarten vervallen op 5 maart 2024. Dat is ook de datum waarop de laatste vlucht moet plaatsvinden. Het is mogelijk om de kaart een ongelimiteerd aantal keer te gebruiken om een vlucht te boeken. Dat kan tot het saldo van de kaart op is. Alle voorwaarden kun je vinden op de aankooppagina van de kaarten.

Iberia economy

De cadeaukaarten kun je kopen tegen met een vaste waarde:

  • €50,- cadeaukaart voor €47,50 (5% korting),
  • €100,- cadeaukaart voor €94,- (6% korting),
  • €300,- cadeaukaart voor €276,- (8% korting),
  • €500,- cadeaukaart voor €450,- (10% korting).

Je hebt ook de mogelijkheid om zelf een waarde te kiezen. Het maximale bedrag dat je kunt selecteren voor een kaart is €3.000. Tijdens deze promotie betaal je daar dan 10% minder voor. Na aankoop ontvang je de kaart digitaal per mail. De promotie loopt tot 8 mei 2023.

Iberia is onderdeel van de oneworld alliantie. Met deze luchtvaartmaatschappijen kun je vele bestemmingen in ruim 150 landen bereiken. Iberia zelf is met name gericht op verbindingen met Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika vanuit de internationale luchthaven in Madrid. Binnen Europa vliegt de luchtvaartmaatschappij ook dagelijks naar Amsterdam Airport Schiphol.

Iberia Cadeaukaart met 10% korting bron Iberia

Afbeeldingen ©Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *