Hilton Winter Sale – Januari 2018

hilton winter sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In november 2017 schreven we al eens over de Hilton Winter Sale, nu is deze promotie blijkbaar verlengd. Je kan tot en met 31 januari 2018 overnachtingen boeken met een korting die kan oplopen tot 25%.

hilton winter sale

Via de pagina van de promo is het mogelijk om overnachtingen te boeken tot en met 11 februari 2018. Let er wel op dat het gaat om zogenaamde prepaid rates. Je betaalt de verschuldigde som tijdens het boeken. Met andere woorden, deze rates kan je nadien niet meer annuleren!

Hoe zit het met het aanbod?

Je kan terecht bij zo’n 400 hotels binnen de Hilton keten terecht. Het gaat om hotels in de zogenaamde EMEA regio. EMEA staat voor Europe, Middle East en Africa. Ik heb het aanbod in Europa onder de loep genomen en heb de volgende interessante “deals” gevonden.

Als we eerst in Nederland kijken dan zien we een viertal hotels op de lijst staan. De prijzen variëren tussen de 61 en 103 euro.

hilton winter sale
Aanbod in Nederland

Kijken we buiten Nederland, dan komen we als eerste terecht in London. Daar staan twee hotels in het aanbod die normaliter aan de dure kant zijn voor een overnachting. Het gaat om het Conrad en het Waldorf Astoria hotel. Voor beide hotels loopt tot de korting op tot net boven de 50 euro per nacht.

hilton winter sale
Iemand die wil overnachten in een sjiek hotel in London?

Laten we dan verder naar het Zuiden zakken, héél wat verder en dan komen het Conrad hotel tegen in de Algarve. Tot mijn verbazing is dit te boeken aan 119 euro per nacht. Wat volgens mij een koopje is, maar ik kan me vergissen?

hilton winter sale
Weekendje Portugal in een 5 sterren hotel?

Voor de echte koopjes tijdens deze promo moet je in Oost-Europa zijn. In zowel Hongarije als Polen zijn er goedkope overnachtingen te boeken. Ideaal om extra stays te scoren voor het behalen van elite status.

hilton winter sale
Uiterst betaalbare Hilton hotels

In Polen liggen de rates nog lager want de tarieven beginnen daar bij 41 euro per nacht!

hilton winter sale
Kan het nog goedkoper?

Hebben jullie al overnachtingen geboekt? Ik moet toegeven dat het verleidelijk was om reservaties te maken en dat heb ik gedaan. Ik heb tot nu toe 4 verschillende verblijven geboekt in België en Nederland. Ideaal extra Hilton punten te verdienen, zeker in combinatie met de Points Unlimited promo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *