Hilton “Points Unlimited” promotie (Q1 2018)

Points Unlimited

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De nieuwe Hilton “Points Unlimited” promotie voor verblijven in het eerste kwartaal van 2018 is geopend voor inschrijving. Zoals vrijwel alle grote ketens (IHG Rewards Club en Marriott Rewards gingen Hilton voor), heeft ook Hilton een nieuwe promotie gelanceerd. Bij deze promotie krijg je bonuspunten per verblijf.

Hilton “Points Unlimited”. Per verblijf 2000 bonuspunten

De nieuwste promotie van Hilton is van toepassing op verblijven van 1 januari 2018 tot 30 april 2018. De actie is redelijk rechttoe, rechtaan en bestaat uit de volgende bonuscomponenten:

  • Per verblijf krijg je 2.000 bonuspunten;
  • Na iedere 5 verblijven krijg je 10.000 bonuspunten.

Het aardige aan deze actie is dat je ook punten krijgt voor nachten die je op punten boekt!  Er is geen maximum verbonden aan het aantal bonuspunten dat je kunt verdienen. Dit is wel het geval bij de huidige Marriott en IHG actie.

Je kunt je op deze pagina (klik) inschrijven voor de promotie. Uiteraard  moet je wel lid zijn van het (gratis) Hilton Honors programma om te kunnen deelnemen.

Points Unlimited
Hilton Points Unlimited

Points Unlimited, conclusie

Deze actie is vooral erg gunstig voor mensen die korte verblijven hebben bij Hilton. Een verblijf hoeft niet uit een minimaal aantal nachten te bestaan, waardoor je met 1 nacht relatief veel punten binnenhaalt. In dat geval zul je met deze Points Unlimited actie waarschijnlijk meer punten binnenhalen dan bij de huidige “dubbele punten” promotie. Zeker als je rekening houdt de 10.000 bonuspunten en het feit dat award nachten meetellen.

Voor mensen die vaak een verblijf boeken die uit meerdere nachten bestaan, kan deze actie juist een stuk minder gunstig zijn dan de huidige dubbele punten promotie. Vanaf ongeveer 2 nachten verwacht ik dat je met de huidige dubbele punten promotie gunstiger uit zal zijn.

Wat mij betreft is deze Points Unlimited promotie van Hilton prima. Zeker omdat Hilton van tijd tot tijd nog wel een gunstige promotie bij een vliegmaatschappij heeft, die je kunt combineren met deze actie.

Doe jij mee met deze promotie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *