Marriott Rewards Megabonus – tot 3.000 punten per nacht

Marriott Megabonus 2018

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Rewards (het spaarprogramma van Marriott Hotels) heeft zo vlak voor kerst de nieuwe Megabonus promotie bekend gemaakt voor 2018. De promotie is geldig voor de periode van 16 januari, 2018 tot 15 april, 2018. Door te overnachten bij Marriott spaar je punten, en deze punten kun je o.a. gebruiken voor gratis overnachtingen.

Marriott Megabonus 2018

De promotie staat alleen open voor leden van het Marriott Rewards spaarprogramma. Maar deelname aan het Marriott Rewards programma is gratis. Ben je nog geen lid dan kun je je hier aanmelden.

Pas na de 1e nacht ga je Marriott Rewards punten sparen. Vanaf de 2e nacht krijg je 2.000 punten per nacht bijgeschreven. Maar als je een nacht hebt in het weekend (vrijdag, zaterdag of zondag) dan krijg je 1.000 extra punten. Zo kun je voor één weekendnacht dus 3.000 punten verdienen. Deelnemers kunnen maximaal 50.000 punten sparen met deze promotie.

Aanmelding voor de promotie kan hier.

Marriott Rotterdam
Marriott Rotterdam

Megabonus

Ook deze promotie is qua originaliteit niet bijzonder, want op hoofdlijnen is de aanbieding nu niet veel anders dan voorgaande kwartalen (zoals hier). Maar een maximale beloning van 3.000 punten per nacht is het best redelijk. Omdat de loyaliteitsprogramma’s van Marriott en Starwood gekoppeld kunnen worden staan 3000 Marriott Rewards punten gelijk aan 1.000 Starwood punten.

Voorwaarden

De belangrijkste voorwaarden voor deze promotie zijn:

Registratie vooraf is noodzakelijk;
De punten worden bijgeschreven per verblijf, dus niet per nacht;
De uiterste registratiedatum is 31 maart 2018;
Een weekend is een vrijdag- of een zaterdagnacht (in het Midden-Oosten en Noord-Afrika is dat een donderdag- of een vrijdagnacht);
De promotie is alleen geldig voor verblijven geboekt via Marriott, en niet voor boekingen bij derden (zoals Booking.com);
Slechts een kamer per hotel telt mee voor de promotie.

De volledige voorwaarden zijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *