InsideFlyer Adventskalender: Win 100 AwardEx credits2 min leestijd

InsideFlyer Adventskalender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is bijna kerst en daarom delen we een aantal leuke prijzen uit. Wederom maak je kans om een prijs te winnen via de InsideFlyer Adventskalender. Vandaag is de laatste keer dat je kans maakt op 100 AwardEx credits. Eerder schreven we een introductie over AwardEx.

Deelname is gemakkelijk, ga hier naar de kalender toe en klik op de datum van vandaag. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in en klikt op “Abonneren”. De prijs van vandaag is:

100 AwardEx Credits

adventskalender

Hou de kalender goed in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en volg ons op Facebook.

Onze partners:

 

We bedanken Norwegian RewardNovotel Amsterdam CityAwardexTravelBird, IHG, Club 1 HotelsQatar AirwaysAmerican ExpressCoolblue, Avis en Ribera del Duero voor het mede mogelijk maken van de InsideFlyer Adventskalender.

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mail adres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *