SPG Great Weeks Grand Weekends Promotie

SPG Great Weeks Grand Weekends promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een paar keer per jaar organiseert SPG (Starwood Preferred Guest) een interessante promo. Ditmaal gaat het om de SPG Great Weeks Grand Weekends promotie. Om te kunnen deelnemen aan deze promotie dien je eerst en vooral lid te zijn van het loyaltyprogramma. Daarna kan je via deze pagina registreren voor deelname.

SPG Great Weeks Grand Weekends promotie

Wat houdt deze promo precies in?

Vanaf 16 januari tot en met 15 april 2018 krijg je voor al je verblijven dubbele Starpoints. Een verblijf kan bestaan uit één of meerdere overnachtingen. Maar je krijgt pas bonus punten toegekend vanaf je tweede verblijf. Bovendien kan je ook nog eens 500 extra Starpoints verdienen indien één van de nachten een weekendnacht is.

SPG Great Weeks Grand Weekends promotie

De registratieperiode voor deze promotie loopt tot en met 31 maart 2018. Voor alle veelgestelde vragen in verband met deze promo van SPG kan je terecht op deze site. Daar staat alles mooi uitgelegd. De meesten onder ons zullen op de hoogte zijn gebracht via e-mail. Daarin kan je klikken op een link en dan is het registratieproces ineens voltooid.

SPG Great Weeks Grand Weekends promotie

Nadien ontvang je via e-mail nog een bevestiging en dan kan het verdienen van de punten beginnen.

SPG Great Weeks Grand Weekends promotie

Zoals je hierboven kan zien, maken ze nog een vermelding van de Marriott Rewards MegaBonus promotie. Daar schreven we eerder ook over en dat bericht is hier (klik) te lezen.

Waar kun je punten verdienen?

Blijkbaar kun je niet bij alle hotels van de Starwood keten punten verdienen. Daarom hebben ze een lange lijst opgesteld met deelnemende hotels. In de Benelux zijn er ook een aantal hotels die op de lijst vermeld worden.

Nederland

  • Apollo Hotel Amsterdam
  • Hotel Des Indes Den Haag
  • Sheraton Amsterdam Airport
  • W Amsterdam
  • Mainport Rotterdam

België

  • Aloft Brussel
  • Four Points by Sheraton Brussel
  • Sheraton Brussel Airport hotel

Indien je veel verblijft in Starwood hotels, dan loont het dus zeker de moeite om je te registreren voor deze promo. Je kan de bonus punten nadien gebruiken om te redeemen voor reward overnachtingen. Maar een nog interessanter gebruik is het omzetten van Starpoints naar air miles. Je kan namelijk punten omzetten met een 1:1 ratio. Op die manier verkrijg je extra miles om een leuk award ticket te boeken.

Gaan jullie gebruik maken van deze promotie? Wat zijn jullie favoriete hotels om te verblijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *