Hilton Winter Sale – Najaar 2017

hilton winter sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het najaar is goed op weg en de winter staat voor de deur… Hoog tijd voor een Hilton Winter Sale! Deze promotie loopt vanaf 7 tot en met 13 november 2017. Je kan er weekend verblijven boeken en daarbij een korting krijgen die op kan lopen tot 25%.

hilton winter sale

De sale is geldig voor hotelovernachtingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In totaal is dat goed voor een aanbod van zo’n 400 hotels.

Aanbod

Ik heb geen spectaculaire deals gevonden, maar er komen wel een aantal leuke Hilton hotels voor in het aanbod. Hieronder een klein overzicht. Zo is er een Hilton Garden Inn te boeken in Venetië voor 51 euro per nacht.

hilton winter sale
Een nachtje in Venetië?

Of ga je liever naar London en wil je daar verblijven in een sjiek hotel? De prijzen zijn stevig, maar als je het vergelijkt met de gangbare prijs per nacht.

hilton winter sale

Ook in Nederland zijn goedkope overnachtingen te boeken. Dit kan eventueel interessant zijn als je dient te herkwalificeren voor elite status.

hilton winter sale

Voorwaarden

Zoals reeds eerder vermeld loopt deze winter sale vanaf 7 tot en met 13 november. De prijzen die te vinden zijn op de site zijn zogenaamde “prepaid rates”. Dit wil zeggen dat je betaalt op het moment van boeken. De overnachtingen mogen plaats vinden in de periode van 10 november tot en met 31 december 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *