Cathay Pacific komt met digitale nieuwskiosk1 min leestijd

Cathay Pacific A350

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Cathay Pacific komt met een extra app waarmee passagiers een grote hoeveelheid digitale kranten en tijdschriften gratis kunnen downloaden voor hun vlucht.

Passagier laten volgens Cathay Pacific weten het prettig te vinden om tijdens hun vlucht toegang te hebben tot kranten en magazines. Daarom heeft de luchtvaartmaatschappij er alles aan gedaan om op een milieuvriendelijke manier een grootschalig aanbod te creëren. Door de samenwerking met PressReader krijgen passagiers nu toegang tot een grote hoeveelheid kranten en tijdschriften.

Hoe en wat?

Passagiers die met Cathay Pacific en dochteronderneming Cathay Dragon vliegen kunnen 48 uur voor de vlucht toegang krijgen tot PresssReader. Leden met elitestatus binnen de Marco Polo Club krijgen langer toegang tot de applicatie. Zo krijgen Gold leden drie dagen toegang en hebben Diamond leden een week toegang tot de nieuwskiosk. Hiermee krijgen passagiers direct toegang tot de grote titels als The Washington Post, The Guardian en de Los Angeles Times, maar ook tot bijvoorbeeld Business Insider, Vogue en GQ. Naast de internationale kranten bevat de app ook meer dan duizend kranten en tijdschriften uit Hongkong en China.

pressreader, cathay pacific

De samenwerking met PressReader is volgens Cathay Pacific een goede investering waardoor passagiers een nog betere vlucht ervaren. PressReader geeft zelf aan blij te zijn om samenwerken met Cathay Pacific. Cathay Pacific vliegt dagelijks vanaf Schiphol en vanaf 25 maart volgend jaar (klik) ook 4 keer per week vanuit Brussel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *