InsideDeals – De meest interessante deals!

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een aantal dagen geleden publiceerden we voor de eerste keer onze InsideDeals. Noem het een verslaving, maar we blijven altijd op zoek naar mooie deals! Ook al boeken we ze niet, het is gewoon leuk om te zoeken wat er mogelijk is.

Economy class naar Calgary

In juni volgend jaar kan je met Swiss Airlines goedkoop in economy class vanaf Schiphol naar Calgary vliegen. De prijzen schommelen rond de 300 euro. Soms er net onder of een paar tientjes erboven. Vluchten zijn te vinden via onder andere Momondo.

insidedeals

Economy class naar Hong Kong

Met Air France en KLM kan je dan weer vanaf London goedkoop in economy class naar Hong Kong. Je vliegt eerst naar Parijs en vervolgens verder oostwaarts. Op de terugweg vlieg je via Amsterdam naar London en dit alles voor 402 euro. Er zijn verschillende data beschikbaar in verschillende periodes.

insidedeals

Business class naar Kuala Lumpur

Via Google Flights vond ik een leuke deal (1615 euro) om in business class met British Airways naar Kuala Lumpur te vliegen. Vertrek vanaf AMS met een stop op London Heathrow. Terugvliegen gebeurt via Bangkok en London, een leuke manier om avios en tier points te verdienen. Behalve de data in onderstaand voorbeeld zijn er nog meer data beschikbaar. Deze zijn makkelijk te vinden met behulp van de zoekmachine.

insidedeals

First class naar Amerika

Dankzij onze collega’s van InsideFlyer DE werden we op de hoogte gebracht van een first class deal! Vanaf Iverness vlieg je voor minder dan 2000 euro met British Airways in first naar de oostkust van de Verenigde Staten.

insidedeals
Verschillende mogelijkheden!

Zo kan je naar Boston, Chicago, New York en Philadelphia vliegen voor hele interessante tarieven. Afhankelijk van de data zakt de prijs zelfs soms onder de 1900 euro. Onderstaand voorbeeld is in december.

insidedeals

Hopelijk zit er voor jullie iets interessants bij, zo niet dan misschien bij de volgende editie van InsideDeals!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *