InsideDeals – Meest interessante deals!

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

InsideDeals, het begin van een nieuwe serie. We zullen proberen om je op de hoogte te houden van de meest interessante deals. In plaats van één specifieke deal te bekijken, zullen we een korte samenvatting maken. Het kan gaan om deals in economy, business of first class.

Business class naar Johannesburg

Vanaf Stockholm is er in januari beschikbaarheid bij Ethiopian Airlines om in business class naar Johannesburg te vliegen. Voor minder dan 1200 euro vlieg je op een 787 en 777 via Addis Ababa naar Zuid-Afrika. Dit kan een interessante optie zijn om miles bij Aegean te crediteren.

insidedeals

Business class naar Jakarta

Met behulp van Google Flights en Momondo.nl zijn er flink wat deals te vinden met Saudi Arabian Airlines in business class. Het gaat om soms hele goedkope tarieven. Je vliegt vanaf Frankfurt voor minder dan 900 euro naar Jakarta (Indonesië)! Er zijn verschillende data beschikbaar in februari 2018.

insidedeals

Business class naar Dubai

Heb je zin in een tripje naar de zandbak van het Midden-Oosten? Dan bestaat de mogelijkheid om eveneens voor minder dan 900 euro met dezelfde airline vanaf Frankfurt naar Dubai te vliegen. Deze tarieven zijn te vinden in april 2018.

insidedeals

Business class naar de Malediven

Heb je er ooit al van gedroomd om een vakantie door te brengen op de Malediven? Wil je ook ontspannen er naartoe vliegen? Dan is hier je kans! Met SriLankan Airlines kan je tickets boeken om vanaf Frankfurt te vliegen. Je maakt onderweg een stop in Doha en Colombo. Een aantal van de segmenten kan je ook boeken op Qatar Airways. Het opent perspectieven om tier points te sparen bij British Airways. Voor beschikbare data dien je te kijken in april 2018.

insidedeals

Business class naar Sao Paolo

Ben je op zoek naar relatief goedkope business class tickets om naar Brazilië te vliegen? Vanaf Gothenburg vlieg je met Turkish Airlines naar Sao Paolo voor minder dan 1600 euro. Ook deze miles zou ik crediteren naar Aegean om op die manier voor Star Alliance Gold te sparen. Deze tickets zijn te vinden in februari 2018.

insidedeals

Business class naar Kuala Lumpur

Tot slot nog een laatste deal van Saudi Arabian Airlines. Vanaf Madrid vlieg je voor minder dan 1000 euro in business class naar Kuala Lumpur. Beschikbare data zijn te vinden in januari 2018.

insidedeals

We zijn constant op zoek naar interessante deals, dit keer waren het allemaal deals in business class. De volgende keer doe ik een poging om een aantal economy fares op te zoeken.

Reacties

 1. ItravelElite zegt

  Beste Lionell. Leuk en mooi bericht. Is het ook een optie om een dealspagina voor augustus 2018 te maken. Dit is een maand waar veel Nederlanders een weekje vaak op reis kunnen en business class reizigers vaak juist de stoelen leeg laten.

  • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

   Hi, bedankt voor het compliment. Een echte deals pagina/sectie hebben we niet en zullen we ook niet maken. Meestal zoek ik in mijn geval naar deals via een aantal tools, zonder specifieke periode in het achterhoofd. Ik zoek een aantal maanden ver en naar bestemmingen waar positioneringsvluchten voor nodig zijn.

   De mensen die écht goedkoop op zomervakantie willen, zijn meestal niet bereid om een (aantal) keer over te stappen. Zij willen zo goedkoop mogelijk en zo snel mogelijk op hun bestemming zijn.

   Indien er zich deals voor doen, dan zullen we daar zeker over schrijven.

   Groeten,
   Lionell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *