HHonors MVP tarief: bespaar 20% bij Hilton in de Americas!2 min leestijd

Koop HHonors punten met 80% bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er zijn verschillende manieren om, buiten promoties om, te besparen op je hotelovernachting. Zo zijn er bijvoorbeeld member only rates of je kan besparen als lid van de ANWB (voornamelijk in Noord-Amerika). Hilton heeft voor verblijven in de Americas en de Caribean een speciaal tarief. Met de MVP rate bespaar je maar liefst 20% op de flexible rate! Hiervoor moet je boeken via de speciale site. Tevens kan je je dan aanmelden voor een fast track naar Hilton Gold status. Na 4 verblijven word je geupgraded naar het beste midlevel elite niveau en krijg je voordelen zoals gratis ontbijt en upgrades! Je hebt geen bestaande status nodig om aan deze fast track mee te doen.

HHonors MVP
Voorbeeld bij het Hilton Garden Inn Times Square

Zoals in bovenstaand voorbeeld te zien is, bespaar je met de HHonors MVP rate zelfs op de AAA tarieven en HHonors Discount. De HHonors MVP is in principe ook wijzigbaar en annuleerbaar, maar de precieze voorwaarden verschillen per hotel.

Wat is het addertje onder het gras? Je moet in ieder geval HHonors lid zijn. Het is sowieso verstandig om je voor het loyaliteitsprogramma aan te melden zodat je ook gratis internet krijgt, de tweede gast gratis verblijft als hier een extra toeslag voor is en voor toegang tot de HHonors Discount tarieven als de HHonors MVP rate niet beschikbaar is. Niet alle hotels bieden het tarief namelijk aan. Dit kan ook per datum verschillen.

HHonors MVP
Alleen een HHonors number nodig

Daarnaast moet je volgens de tariefvoorwaarden soms ook verbonden zijn aan een sportvereniging. In de praktijk verwacht ik niet dat tijdens check-in naar bewijs hiervan gevraagd wordt, maar het hotel mag het wel doen. Ben je dus lid van een (lokale) sportvereniging of -bond, neem dan een kaart of bewijs daarvan mee. Nergens lid en wil je het op veilig spelen? Overweeg dan voor $20 lidmaatschap van de Amerikaanse golfbond. Die 20 dollar heb je er zo uit.

Hhonors mvp
Hier moet je in theorie ook een band een sportvereniging kunnen aantonen

Conclusie

Op reis naar de VS, Canada, Mexico, Hawaii, Caribean of Zuid-Amerika? Kijk dan zeker naar de HHonors MVP tarieven! Onthoud wel dat je hier per se de bovenstaande link moet gebruiken. De tarieven zijn als corporate geclassificeerd en worden niet met een gewone zoekopdracht getoond. Biedt een hotel geen MVP rate aan, kijk dan naar de HHonors Discount of AAA rate. Verblijf je 4 keer binnen 90 dagen? Meld je dan aan voor de Gold fast track? Ben je student? Dan kan je nog eens 10% terugkrijgen van je boeking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *