Studentenkorting Hotel2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als student heb je het niet altijd even breed. Toch wil je graag op reis of vakantie. In een drie-delige serie toon ik hoe je als student of jongvolwassene bij allerlei onderdelen van een reis kan profiteren van kortingen.

  • Studentenkorting Hotel (dit artikel)
  • Studentenkorting Vlucht (volgt)
  • Studentenkorting Overig (volgt)

In deze eerste serie komt accommodatie aan bod. In dit onderdeel van een reis kun je het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Een simpel hostel of juist een 5-sterren resort? Wat je voorkeur ook is, op de meeste overnachtingen kun je nog eens 10% besparen met de Education Discount van hotelsvergelijkingssite hotelscombined.nl (klik)!

Studentenkorting hotel
Klik voor de Education Discount van Hotelscombined

Via Hotelscombined kan je prijzen vergelijken van een groot aantal boekingssites en hotelketens. Boek je de overnachting via Hotelscombined (i.e. je klik vanuit de zoekresultaten door naar de boekingssite van jouw voorkeur), dan kan je daarna 10% van de boeking terugvragen. Stuur hiervoor simpelweg een email naar “EducationSupport[at]hotelscombined.com” met daarin:

  • Je volledige naam en e-mailadres
  • Boekingsbevestiging
  • Kopie van bewijs van inschrijving van je onderwijsinstelling of ID-kaart
  • Je Paypal-ID

Voor de teruggave moet de boeking wel op jouw naam staan en er geldt een limiet van 1 kamer. Het bedrag krijg je vanaf één week na uitchecken uitbetaald via Paypal. Je hebt 3 maanden de tijd na je verblijf om te claimen.

Het grote voordeel van dit concept is dat je via Hotelscombined een grote keuze aan boekingssites hebt, vaak inclusief de hotelketens zelf (o.a. Hilton, Accor, Holiday Inn, Best Western). Hierdoor kan je nog steeds een verblijf boeken dat in aanmerking komt voor punten of elitestatus, een BRG of andere promoties (bijvoorbeeld de HHonors leden korting). Bij gebrek aan een ketenhotel op je bestemming profiteer je van het grote aanbod van Booking.com en Expedia tegen een verlaagd tarief. In alle gevallen krijg je in ieder geval een duidelijk overzicht van de prijzen bij verschillende sites zodat je goed kan vergelijken welke site de beste waar voor je geld biedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *