Miles & More Award Miles Promotie

Miles & More Award Miles Promotie - Featured

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Miles & More, het loyaltyprogramma van Lufthansa, biedt een nieuwe promotie aan om extra award miles te verdienen in de periode die loopt van 1 mei tot en met 31 augustus. Vanaf 8 maart krijg je de mogelijkheid om per 2 gevlogen vluchten 500 extra award miles te verdienen en indien je 4 vluchten vliegt dan ontvang je 2000 additionele award miles.

Het maakt voor deze promotie niet uit naar welke bestemming je vliegt, zolang het maar binnen de promotie periode gebeurt en het hoeven niet enkel vluchten te zijn met Lufthansa. De airline maakt deel uit van Star Alliance en je kan ook op vluchten van de volgende maatschappijen extra award miles verdienen:

  • Austrian Airlines
  • Brussels Airlines
  • Eurowings
  • LOT Polish Airlines
  • Luxair
  • Swiss International Airlines

Het enigste wat je hoeft te doen om deel te nemen is jezelf registreren via deze link.

Miles & More Award Miles Promotie - Registered

Soms worden de promoties van Miles & More niet meteen op de site gezet en wordt er eerst een mailing uitgestuurd. Deze promotie kreeg ik bijvoorbeeld aan via email, maar is nog niet terug te vinden tussen de huidige promoties. Een andere goeie bron voor het vinden van alle Miles & More promoties is de site van FrequentFlyerBonuses. Zij bieden per airline of hotel een overzicht van alle mogelijke promoties.

Miles & More Award Miles Promotie - FrequentFlyerBonuses
Alle mooi opgelijst!

Het enigste nadeel is dat de website niet zo snel wordt geupdate, want zoals je kan zien dateert de update van 4 maart… Dus hou de emails in de gaten die je ontvangt nadat je lid wordt van een loyaltyprogramma en kijk regelmatig op InsideFlyer NL om up to date te blijven met de laatste promo’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *