SPG Hot Escapes Week 10

SPG Hot Escapes Week 10 - Featured

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

SPG Hot Escapes Week 10 - Banner

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 43 hotels op de kaart, deze keer weer verspreid over een aantal continenten:

  • Azië: 6 hotels
  • Europa: 18 hotels
  • Midden-Oosten: 1 hotel
  • Noord-Amerika: 17 hotels
  • Oceanië: 1 hotel
SPG Hot Escapes Week 10 - World Map
Alle deals overzichtelijk op een wereldkaart

Het lastige aan het schrijven van dit soort artikels is dat de site continue veranderd, het is niet zo dat ze op woensdag ineens alle hotels online zetten. Ik gebruik een tool om de site in de gaten te houden voor veranderingen en vorige week zijn de SPG Hot Escapes 5 keer veranderd! Maar we doen elke week onze uiterste best om de best mogelijke informatie online te zetten.

Deze week is er dus meer keuze qua hotels, er is een evenwicht tussen Noord-Amerika en Europa en voor het eerst sinds langs staat er een hotel uit België op de lijst:

SPG Hot Escapes Week 10 - All Deals
Een overzicht van alle die deals die op moment van schrijven online staan

 

Zoals hierboven vermeld is er eindelijk weer eens een hotel in België wat via deze promotie te boeken is, het betreft het Sheraton hotel in Brussel.

SPG Hot Escapes Week 10 - Sheraton Brussels
Een mogelijke besparing van 22%!

 

Hier onder volgen een aantal hotels, de zogenaamde featured hotels in Europa en ik heb er voor gekozen om de hotels uit Azië op te lijsten:

 

SPG Hot Escapes Week 10 - Featured Hotels In Europe
De featured hotels binnen Europa
SPG Hot Escapes Week 10 - Featured Hotels In Asia
Het Sheraton Full Moon Resort & Spa op de Malediven staat er bij voor “amper” 357 Euro…

Het is jammer dat ze het hotel uit Fiji niet op de featured lijst zetten, want dit is voor mij wel een redelijke deal. Het gaat om het Sheraton Fiji Resort in Nadi.

SPG Hot Escapes Week 10 - Sheraton Fiji Resort Price
Een hele schappelijke prijs door 35% korting

Het hotel is makkelijk te bereiken en ligt niet ver van de internationale airport van Nadi.

SPG Hot Escapes Week 10 - Sheraton Fiji to Nadi Airport

Momenteel is er zelfs flink wat beschikbaarheid voor de weken die volgen, als je kijkt naar de maand maart dan zie je het volgende:

SPG Hot Escapes Week 10 - Sheraton Fiji March Availability
Prijzen variëren tussen 130 en 140 Euro
SPG Hot Escapes Week 10 - Sheraton Fiji April Availability
Eén uitschieter op 17 april, namelijk 254 Euro per nacht

Als je een weekje na Pasen zou willen boeken om met z’n twee te overnachten in dit schitterende hotel, dan moet je er dus snel bij zijn want wie weet gaan deze nachten er snel uit!

SPG Hot Escapes Week 10 - Sheraton Fiji Room Rate

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *