Hele KLM ICA Boeing vloot heeft full flat WBC

KLM World Business Class modification

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Uitstekend nieuws! De laatste Boeing 777-300ER van KLM is de hangar ingegaan voor uitrusting met de full flat Diamond seat in World Business Class (WBC). Dit betekent dat alle vliegende toestellen van KLM’s intercontinentale Boeing vloot nu uitgerust zijn met een nieuw interieur. De Boeing 747, Boeing 777-200ER en Boeing 777-300ER hebben een full flat stoel met over het algemeen een 2-2-2 opstelling. In de nieuwere Boeing 787 Dreamliners is een ander soort stoel: de reverse herringbone die alle passagiers directe toegang tot het gangpad biedt. Ook in Economy is het interieur vernieuwd met slimline stoelen en een vernieuwd entertainmentsysteem. In totaal heeft KLM er bijna vier jaar over gedaan om alle Boeing toestellen uit te rusten met een nieuwe generatie stoelen.

KLM World Business Class stoel Boeing vloot
De World Business Class stoel op de meeste intercontinentale KLM toestellen

Airbus vloot

Lang was onduidelijk of KLM na de retrofit van de Boeing vloot ook de Airbus vloot zou laten ombouwen. Deze worden vaak ingezet op kortere routes. Bovendien is de maatschappij al begonnen om dit type uit te faseren. Toch kiest KLM er voor om ook dit type vliegtuigen een upgrade te geven. Volgens de laatste berichtgeving zullen de eerste omgebouwde Airbus vliegtuigen pas begin 2018 rondvliegen. Tot die tijd is het behelpen met de oude, angled stoel.

KLM Airbus World Business Class
De stoel op de meeste Airbus type (zonder middenstoel)

World Business Class vliegen met miles

Wil je KLM’s World Business Class ervaren en spaar je Flying Blue punten? Kijk dan eens naar de Promo Awards waarbij sommige bestemmingen kort in de aanbieding zijn. Heb je al een Economy ticket geboekt? Lees dan onze gids om te upgraden!

Reacties

  1. Krabnov zegt

    “HELE KLM BOEING VLOOT HEEFT FULL FLAT WBC”
    Misschien moet je daar long-haul-vloot van maken. De 73’s hebben geen WBC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *