Gratis nacht bij Fairmont bij betaalde overnachting3 min leestijd

Gratis nacht bij Fairmont bij betaalde overnachting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hotelketens proberen er op dit moment alles aan te doen om inkomsten te genereren. Eerder schreven we op InsideFlyer al over een interessante aanbieding van Banyan Tree. Maar meer ketens zijn aan het stunten met deze aanbieding. Een andere ALL Accor partner, Fairmont geeft namelijk een gratis nacht weg bij een betaalde overnachting.

Overleven

Het is op dit moment voor menig bedrijf binnen en buiten de reiswereld een tijd van overleven. Verschillende airlines zijn al omgevallen, evenals hotels die de deuren niet langer kunnen openhouden. Ook berichten van faillissementen bij autoverhuurbedrijven en andere reisgerelateerde bedrijven hoor je overal voorbijkomen. Bedrijven proberen dus op verschillende interessante manieren inkomsten te genereren om de huidige Coronacrisis te overleven. Fairmont komt reizigers die nu alvast een reis boeken daarom tegemoet door een tweede nacht gratis aan te bieden.

Gratis nacht bij Fairmont bij betaalde overnachting
Fairmont Banff Springs

Deelnemende hotels

Er zijn een aantal hotels waarbij deze aanbieding geldt. Het betreft (helaas) alleen enkele hotels in Noord-Amerika, namelijk de volgende Fairmont Hotels in Canada:

En deze Fairmonts in de Verenigde Staten:

Hoe werkt deze Fairmont aanbieding?

Voor elk hotel geldt een andere datum tot wanneer je het kunt boeken. Sommigen kun je boeken tot en met 15 juni 2020, andere hotels tot en met 21 juni en weer anderen tot en met 30 juni. Het is dus belangrijk goed te kijken welke aanbieding je bij welk hotel tot wanneer kunt boeken. Ook de verblijfdatum is bij elk hotel net iets anders, maar uiteindelijk moet je verblijven vóór 31 december 2020. In de tabel hieronder zie je de exacte data per hotel:

Hotel Boekingsdatum Verblijfdatum
Fairmont Banff Springs Boek vóór 15 juni 2020 Verblijf tussen 1 juni en 31 december 2020.
Fairmont Chateau Lake Louise Boek vóór 15 juni 2020 Verblijf tussen 1 juni en 31 december 2020.
Fairmont Chateau Whistler Boek vóór 15 juni 2020 Verblijf tussen 1 juni en 31 december 2020.
Fairmont Jasper Park Lodge Boek vóór 15 juni 2020 Verblijf tussen 1 juni en 31 december 2020.
Fairmont Austin Boek vóór 30 juni 2020 Verblijf tussen 1 juni en 31 december 2020.
Fairmont Scottsdale Princess Boek vóór 30 juni 2020 Verblijf tussen 13 mei en 31 december 2020.
Fairont Washington D.C. Georgetown Boek vóór 21 juni 2020 Verblijf tussen 21 mei en 31 december 2020.

Je boekt een verblijf bij een van de hotels via bovenstaande links (zie kopje deelnemende hotels) of via deze overzichtspagina van Fairmont. Bij elk betalende overnachting (één overnachting) krijg je de tweede nacht gratis. De eerste nacht is geheel refundable, maar moet bij het maken van je reservering gelijk voldaan worden. De twee nachten moeten gemaakt worden in één reservering.

1 nacht, 2 kamers

Het is ook mogelijk één nacht te verblijven, maar twee kamers te boeken, waarbij één kamer gratis is. Bijvoorbeeld omdat je met een familie op reis gaat. De nacht die je gratis krijgt gebruik je dan echter voor een tweede kamer. Je boekt dat via eerder genoemde kanalen een overnachting voor twee nachten. Hierna neem je contact op met het betreffende hotel om je reservering aan te passen.

Gratis nacht bij Fairmont bij betaalde overnachting
Fairmont Austin

De hotels van Fairmont zijn luxe hotels op bijzondere plekken verspreid over de wereld. De meeste Fairmont hotels zijn te vinden in Noord-Amerika, maar er zijn ook Fairmont hotels op andere plekken. Zoals deze Fairmont in Barcelona waar blogger Christian een tijd geleden verbleef of deze in Fairmont in de Verenigde Arabische Emiraten waar blogger The Flying Dutchboy verbleef. Deze Fairmont aanbieding is interessant om op deze wijze voordelig kennis te maken met deze mooie keten. Daarnaast kun je ook statuspunten en Rewards-punten bij het loyaliteitsprogramma van ALL Accor sparen.

Bron & Beeldmateriaal: Fairmont

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *