AccorHotels rolt vernieuwde loyaliteitsprogramma ALL verder uit2 min leestijd

ALL Accor halveert statusvereiste en past boekingsvoorwaarde wereldwijd aan

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eerder dit jaar maakte AccorHotels al bekend dat haar loyaliteitsprogramma ALL zal gaan heten, Accor Live Limitless. Verschillende onderdelen binnen de reisbranche en evenementenbranche worden aan elkaar gekoppeld om meer tegemoet te komen aan de wensen van onder andere de reizigers. In dit en dit artikel kun je al enkele vernieuwingen lezen. In december, januari en gedurende 2020 zullen verdere vernieuwingen worden uitgerold.

Wat kun je dit jaar nog verwachten?

Het werd wellicht tijd, maar dit jaar nog kun je een nieuwe website van AccorHotels verwachten. Deze website zal in december worden gelanceerd, samen met een nieuwe app. Daarin is het niet alleen mogelijk om overnachtingen te reserveren, maar ook om restaurants en evenementen te boeken. Het is dus uitkijken naar de nieuwe website en hopelijk werkt dit ook beter dan de huidige website en app, die soms af laten weten.

Vanaf december is het ook mogelijk om punten te sparen bij deelnemende restaurants en bars. Het vernieuwde loyaliteitsprogramma van AccorHotels, ALL krijgt dus steeds meer gestalte.

Verblijf je heel vaak bij een van de deelnemende hotels en behaal je de Platinum status, dan ontvang je 2 zogenaamde Suite Upgrades. Vanaf 18.000 Status punten ontvang je een derde nacht. Hierna krijg je bij elke 4.000 Status punten telkens weer een Suite Upgrade met een maximum van 12 per jaar.

AccorHotels rolt vernieuwde loyaliteitsprogramma ALL verder uit

Nieuwe hotels

Dit jaar heeft de Franse keten ook enkele nieuwe hotels aan het portfolio toegevoegd. Het betreft hier Mövenpick Hotels, Mantis, Tribe, Mantra, Art Series, BreakFree, Peppers en Jo&Joe. Hierdoor heb je een grotere keuze uit verschillende hotels wereldwijd. Er zullen ook nog enkele van deze nieuwe hotels worden geopend in 2020 en daarna.

Vanaf januari 2020

Na 2019 kun je vanaf januari 2020 verwachten dat er een nieuwe status komt. Deze Diamond status komt na de Platinum status van ALL. Deze status kun je behalen als je in een jaar 26.000 of meer Status Punten behaald. Naast alle voordelen die je ook bij Platinum hebt krijg je onder andere ook gratis ontbijt in het weekend als ook Dining & Spa rewards. Bij het behalen van de Diamond status krijg je namelijk 4 Dining & Spa rewards die in te leveren zijn bij restaurants en spa’s in de verschillende hotels wereldwijd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Een aantal nieuwe veranderingen dus, waar kijk jij het meeste naar uit?

Bron: AccorHotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *