Tot 78% korting op verblijf bij Banyan Tree2 min leestijd

Tot 78% korting op verblijf bij Banyan Tree

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ook in deze tijden zijn er nog vele mooie acties te vinden. Onlangs schreven we op InsideFlyer over een mooie Business Class aanbieding naar de Verenigde Staten. Ook zijn er tal van andere maatschappijen en hotelketens die interessante aanbiedingen met een korting hebben. Zo ook Banyan Tree. Sinds kort is deze keten onderdeel van ALL Accor. Banyan Tree heeft nu een aanbieding waarbij de korting tot wel 78% kan oplopen.

Banyan Tree

Deze keten valt onder de luxury categorie bij ALL Accor, net als bijvoorbeeld Sofitel, Fairmont en The House of Originals. Er zijn enkele tientallen locaties wereldwijd waar je in de luxe verblijven kunt overnachten. Het staat voornamelijk bekend om zijn duurzaamheidsconcept. De keten omvat ok de merken Angsana, Cassia en Dhawa. Cassia is vooral gericht op families, vrienden en koppels. Angsana daarentegen op avontuur gecombineerd met luxe.

Tot 78% korting op verblijf bij Banyan Tree

Normaal gesproken betaal je al gauw enkele honderden euro’s voor een verblijf bij Banyan Tree. Met deze actie kun je een stuk voordeliger een verblijf in de toekomst boeken. Let op, deze actie loopt nog tot en met 6 mei 2020. De korting bij de aanschaf van een voucher kan oplopen tot wel 78% procent.

Koop nu je voucher, reis later

Op dit moment probeert Banyan Tree klanten te lokken die bereid zijn om vooraf te reserveren. Dit met zeer aantrekkelijke voucher-aanbiedingen. De vouchers zijn geldig vanaf heden tot en met 20 december 2021. Dus ook na de Coronacrisis, hopelijk eindigt deze vlot, kun je nog geruime tijd de voucher inwisselen. Een verblijf in het Banyan Tree Phuket kost je nu vor 3 dagen en twee overnachtingen €281,-. Dit is inclusief afternoon tea voor twee personen en dagelijks ontbijt. Ook krijg je 20% korting op spa behandelingen en golfarrangementen.

Tot 78% korting op verblijf bij Banyan Tree
Banyan Tree Phuket

Voor €218,- verblijf je in het mooie Bangkok al twee nachten in het Banyan Tree Bangkok. Je krijg een upgrade naar de Serenity Club en toegang tot de hotel lounge. Verder krijg je dagelijks ontbijt voor twee personen. Alle deelnemende hotels van de Banyan Tree keten kun je hier vinden, inclusief de aanbiedingen.

Tot 78% korting op verblijf bij Banyan Tree
Uitzicht vanaf het Banyan Tree Bangkok

Voorwaarden

Deze voucheractie kent een aantal voorwaarden. Zo is deze nog maar te boeken tot 6 mei 2020. Je verblijf is flexibel. Het verblijf kan vanaf heden tot 20 december 2021 plaatsvinden. De volgende accomodaties van de Banyan Tree keten doen mee bij deze voucheractie:

 • Banyan Tree Phuket
 • Angsana Laguna Phuket
 • Cassia Phuket
 • Banyan Tree Bangkok
 • Banyan Tree Bintan
 • Angsana Bintan
 • Cassia Bintan
 • Banyan Tree Lang Co
 • Angsana Lang Co
 • Banyan Tree Maldiven Vabbinfaru
 • Angsana Maldives Ihuru
 • Angsana Maldiven Velavaru

Wil je een voucher kopen, dat kan via deze website van Banyan Tree.

Bron & Beeldmateriaal: Banyan Tree Hotels & Resorts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *