FTU London – 12 en 13 mei 2018

ftu london

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat er een FTU in Europa is georganiseerd. Maar het is eindelijk zover! Op 12 en 13 mei wordt de FTU London georganiseerd! FTU staat voor Frequent Traveler University en is een evenement dat je absoluut niet mag missen. Eerder waren er edities in Amsterdam, Berlijn en Oslo. De laatste ging door in Berlijn en die dateert van juni 2016.

ftu london

Wat kan je verwachten?

Dit is een uniek evenement om als beginneling meer te weten te komen over het wereldje van de frequent travelers en vooral de frequent flyers. Als miles junkie of mileage runner is het gezellig om ervaringen uit te wisselen met andere “gekken” met dezelfde hobby en passie. Gedurende dit weekend kan je kennis maken met een aantal gastsprekers die hun uitgebreide kennis met jullie zullen delen over het verdienen van miles en points, het boeken van award travel en hoe je goedkoper tickets of hotels kan boeken.

De volgende sprekers zullen aan bod komen:

Je kan zien dat het een bont gezelschap van bloggers uit het reiswereldje betreft. Inclusief ondergetekende die zijn plankenkoorts mag gaan bedwingen om voor een menigte te spreken.

Wat kost het en wat is er inbegrepen?

  • Koffie en thee gedurende de hele dag op zaterdag en zondag;
  • Lunch buffet en catering breaks op zaterdag en zondag;
  • Internet in de vergaderruimtes;
  • 2 volledige dagen met sessies.

Een ticket voor het hele weekend kost £ 249. Gedurende de maand januari is er een promotie voor de snelle beslissers. Indien je de promo code UKEARLY gebruikt, dan krijg je £ 30 korting. Registreren en een ticket kopen doe je via deze link (klik).

Eerst dien je jezelf te registeren op de site via de bovenstaande link.

ftu london

Op het scherm van betaling zal je merken dat je enkel Canada of de VS als land kan kiezen. Geen paniek, indien je de VS kiest, een staat in de VS en een postcode van 5 cijfers. Dan wordt de betaling zonder problemen verwerkt.

ftu london

Waar?

Het FTU London evenement zal plaats vinden in het Renaissance Hotel vlakbij het vliegveld van London Heathrow. Dit hotel maakt deel uit van de Marriott groep. Aangezien de overnachtingen niet zijn inbegrepen in de prijs van het ticket voor het evenement, dien je deze apart te boeken. Je bent natuurlijk niet verplicht om in dit hotel te slapen, er zijn nog een aantal andere hotels in de buurt ook.

Maar de mensen van de FTU hebben ervoor gezorgd dat de kamers van het hotel aan een gunstig tarief te boeken zijn. Het gaat om zogenaamde Frequent Traveler University groep rates. Deze zijn geldig voor verblijven tussen 9 en 15 mei 2018 en kunnen tot en met 18 april 2018 worden geboekt:

  • Deluxe Standard £109.00 per room per night based on solo occupancy
  • Deluxe Standard £119.00 per room per night based on double / twin occupancy

Deze prijs per nacht is inclusief ontbijt, BTW en een servicetoeslag. Kamers kunnen via deze link (klik) geboekt worden.

ftu london

Ga ik jullie ontmoeten op één van de leukste frequent flyer evenementen van het jaar? Laat mij zeker iets weten! Ik kijk er in ieder geval alvast naar uit!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *