Emirates introduceert premium economy op Boeing 7771 min leestijd

Emirates' Premium Economy als eerste naar Londen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates gaat op een groot deel van de Boeing 777 toestellen premium economy stoelen plaatsen. Op dit moment zijn alleen de A380 toestellen uitgerust met deze reisklasse.

Premium economy op Boeing 777

Nadat Emirates vorig jaar al de eerste Airbus A380 toestellen uitrustte met premium economy, rust de maatschappij nu ook het merendeel van de Boeing 777 uit met deze reisklasse. Op dit moment zijn slechts 4 Airbus A380 toestellen uitgerust met premium economy. Het is de bedoeling dat alle 124 Boeing 777-300ER toetellen een premium economy klasse krijgen. Daarnaast krijgen in de toekomst ook de nieuwere toestellen zoals de Boeing 787 Dreamliner, Boeing 777X en Airbus A350 van Emirates premium economy.

Dit is Emirates nieuwste product - Premium Economy
Emirates gaat ook premium economy installeren op de Boeing 777 toestellen. (bron: Emirates)

Met hoeveel premium economy zitplaatsen de Boeing 777-300ER toestellen zullen worden uitgerust is op dit moment nog niet bekend. Ook weten we nog niet precies wanneer het eerste toestel deze reisklasse zal hebben. Een impressie van de premium economy klasse op de Airbus A380 kun je hier vinden. Londen was de eerste bestemming waar Emirates begin dit jaar met premium economy aan boord naar toe vloog. Of en wanneer Emirates ook premium economy ook op de route naar Amsterdam gaat aanbieden  is vooralsnog onbekend.

Uitgelichte afbeelding: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *