Marriott Bonvoy verlengt nogmaals geldigheid elite status1 min leestijd

marriott

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy verlengt nogmaals de geldigheid van elite status met 12 maanden. Daarnaast wordt ook de geldigheid van punten en awards verlengd. Het programma volgt hiermee dezelfde weg die Hilton in september al bewandelde.

Marriott Bonvoy status geldig tot 2023

Marriott Bonvoy heeft de geldigheid van de elitestatus met nog een jaar verlengd. Dit betekent dat je status geldig is tot februari 2023. Het maakt hierbij niet uit welke status je op dit moment hebt bij Marriott.

Marriott
Marriott Bonvoy verlengt de geldigheid van elite status met nogmaals 12 maanden. (bron: Marriott)

Om in aanmerking te komen voor de zogeheten Choice Benefits dien je nog wel het vereiste aantal elite nachten te behalen. Gelukkig is het dit jaar wel een stuk makkelijker om deze elite nachten te behalen.

Verdere veranderingen

Suite night awards die normaliter op 31 december 2021 vervallen zijn 6 maanden langer geldig. Deze zijn namelijk nu geldig tot 30 juni 2022. Hetzelfde geldt voor free night awards.

Marriott status
Ook de geldigheid van suite night- en free night awards is verlengd. (bron: Marriott)

Daarnaast is de datum waarop punten vervallen verlengd. Alle punten zijn op dit moment geldig tot 31 december 2022. Dit geldt echter niet als je langer dan 24 maanden geen activiteit hebt op je account.

Conclusie

Marriott Bonvoy verlengt nogmaals de geldigheid van elite status met 12 maanden. Dit zal voor velen ongetwijfeld als goed nieuws aankomen. Aan de andere kant was dit ook wel te verwachten aangezien vele delen van de wereld nog steeds op slot zitten.

Uitgelichte afbeelding: Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *