Krijg vandaag 50% korting op vluchten van Aegean1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Airlines heeft op dit moment een actie lopen waarbij je 50% korting kunt krijgen op je vlucht. Deze actie is geldig tot 10:59 vandaag Nederlandse tijd.

50% korting bij Aegean

Je kunt op dit moment vluchten boeken bij Aegean en Olympic met 50% korting. De actie geldt voor alle vluchten van en naar Griekenland. Een voorwaarde is wel dat je vanmorgen voor 10:59 Nederlandse tijd boekt. Wees er dus snel bij! Je vlucht dient plaats te vinden tussen 1 en 30 november 2021. De korting is geldig op zowel de fare zelf als op de brandstofbelastingen. Verder gelden de normale regels omtrent annuleren of omboeken. Dit hangt af welk tarief je hebt gekozen. De actie geldt alleen voor vluchten in economy.

Aegean economy
Krijg tijdelijk 50% korting op vluchten met Aegean en Olympic Air.

50% korting op je vlucht is altijd mooi meegenomen. Wel opmerkelijk dat Aegean deze promotie nu aanbiedt voor vluchten in november.

Aegean Miles+Bonus

Miles+Bonus is het loyalyteitsprogramma van Aegean. Het is daarnaast een aantrekkelijk programma binnen Star Alliance, de alliantie waar Aegean bijhoort. Indien je nog geen lid bent van Miles+Bonus kun je via deze link een account aanmaken. Je verdient daarmee direct 1000 miles! Status behalen binnen Miles+Bonus gaat erg snel en zeker als je veel met Aegean zelf vliegt. Het programma is populair om snel Star Alliance Gold status te behalen.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Reacties

  1. Xandrios zegt

    Mooie actie.. Maar helaas alleen economy. Dit soort aanbiedingen zijn voornamelijk in C class interessant. Heel af en toe hebben ze targeted aanbiedingen (30-50% korting) die ook voor business class werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *