Delta presenteert nieuwe maaltijden aan boord2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Amerikaanse maatschappij Delta kondigt een nieuw menu aan op haar nationale en intercontinentale vluchten. De nieuwe maaltijden zijn vooral geïnspireerd op een mix van de Italiaanse en Amerikaanse keuken. Ook is er gedaan aan de Aziatische reizigers met maaltijden met een Koreaans tintje. De nieuwe maaltijden zijn zo samengesteld dat ze bijdragen aan een gezonde voeding, aldus Delta.

Samenwerking

Voor de nieuwe maaltijden werkt Delta samen met meerdere chef-koks. Vanaf 1 juni 2018 start de samenwerking met Jon Shook en Vinny Dotolo uit Los Angelos. Hun maaltijden zullen geserveerd worden in de Delta One klasse. Het gaat om de routes van Los Angelos (LAX) naar Parijs (CDG), Amsterdam (AMS), Tokyo (HND) en Shanghaj (PVG). De menu’s bieden onder meer BBQ Chicken met Mac ’n Cheese en Raschera Lasagna met een pomodoro saus. Deze maaltijden zijn eerder al op andere routes geserveerd en werden erg goed gewaardeerd.

Op routes van Seoul naar Seattle, Atlanta en Detroit wordt in alle klassen een nieuw menu gepresenteerd. Dit menu is samengesteld in samenwerking met Woo-Joong Know, een chef-kok uit de Koreaanse hoofdstad Seoul. Een gerecht dat je bijvoorbeeld kunt verwachten is Sanchae Bibimbap met groenten, rundvlees, rijst en ei. Een Koreaanse favoriet. Outbound vluchten vanuit de genoemde luchthavens zullen ook nieuwe gerechten presenteren in samenwerking met lokale Aziatische restaurants.

Ook op de kortere domestic vluchten zal Delta nieuwe gezondere gerechten en snacks serveren. Denk bijvoorbeeld aan meer fruit en vaker de keuze voor vetarme gerechten.

Flight Fuel Menu Refresh Main Cabin (Bron: Delta)
Flight Fuel Menu Refresh Main Cabin (Bron: Delta)

Azië

De keuze voor meer Aziatische gerechten is niet willekeurig. Delta vervoert steeds meer passagiers die reizen vanuit of naar allerlei bestemmingen in Azië. Het Asia-Pacific netwerk wordt steeds verder uitgebreid. Binnen het SkyTeam werkt de maatschappij steeds meer samen met Chinese maatschappijen als China Eastern, China Southern en Korean Air.

Wijnen

Delta heeft zelfs een eigen wijnkenner in dienst. Sommelier Andrea Robinson heeft bij elk nieuw gerecht bijpassende wijnen gekozen. Denk bijvoorbeeld aan de Ventenac Les Plos Chardonnay en Ritual Pinot Noir in de Delta One cabine.

(Bron: Delta)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *