Miles & More Mileage Bargains Mei 2018

mileage bargains

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De start van een nieuwe maand betekent ook weer nieuwe ” Mileage Bargains ” van Miles & More. Dit is het loyalty programma van Lufthansa. Deze Mileage Bargains zijn boekbaar vanaf 1 mei tot en met 31 mei. De reisperiode voor Europese bestemmingen varieert. Voor verre bestemmingen zijn de reisdata vastgelegd tussen 1 september 2018 en 15 oktober 2018.

Indien je binnen Europa vliegt, heeft het geen zin om tickets te boeken in economy class. Je betaalt immers evenveel taksen op een award ticket als dat je zou betalen voor een regulier ticket in economy class. Daarom lijsten we hieronder een aantal bestemmingen op waarvoor je 25.000 dient neer te tellen. Hiervoor boek je een retourvlucht in business class.

 • Frankfurt
 • Stuttgart
 • Hamburg
 • München
 • Berlijn
 • Neurenberg

Verre bestemmingen

Indien je jouw verdiende miles wil spenderen aan een bestemming in Noord-Amerika of Azië dan kan dat. Hier volgt een kort overzicht:

 • Chennai voor 55.000 mijlen vanuit Nederland
 • Delhi voor 55.000 mijlen vanuit Nederland
 • Mumbai voor 55.000 mijlen vanuit Nederland
 • Toronto voor 55.000 mijlen vanuit Oostenrijk
 • Shanghai voor 70.000 mijlen vanuit Oostenrijk

Voor de rest is het aanbod bijzonder pover. Deze tarieven gelden voor retourvluchten in business class.

mileage bargains

 

Het aanbod varieert naar gelang het land wat je selecteert. Als je namelijk bovenaan de website een ander land als land van oorsprong selecteert, dan je krijg je andere business class deals te zien. Kijk dus zeker rond om het moment dat de Mileage Bargains verschijnen, want voor hetzelfde geld zijn er betere deals in de buurlanden te vinden.

De mijlen promoties van mei zijn te vinden in de sectie van de huidige aanbiedingen op deze link, klikt daar eerst op ‘Gebruik mijlen’ en dan links onderaan op ‘Huidige aanbiedingen’.

mileage bargains

 

Onze redacteur Theo heeft een interessant artikel geschreven hoe je met weinig miles toch award tickets kan boeken bij Miles & More, zeker de moeite waard om dit te lezen. Zelf heb ik recent niks meer geboekt bij M&M, maar ik ben aan het azen op een first class award ticket. Hiervoor dien ik eerst een slordige 105.000 Lufthansa miles te verzamelen.

Weet wel dat de site van de Mileage Bargains regelmatig wordt geupdate, zo krijg ik om de zoveel dagen een automatisch e-mail die me op de hoogte brengt van de laatste aanpassingen. Dus misschien dat er nog meer bestemmingen bekend worden gemaakt…

Zoals bij elke promotie bestaan er  ook voor deze een aantal voorwaarden, een gedetailleerd overzicht per airline van de Miles & More groep is te vinden op deze link. Ben jij van plan om een Mileage Bargain te boeken of heb je ervaring met het boeken van een award via deze weg, aarzel dan niet om het ons te laten weten in het forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *