Celebrate the Summer: Win twee PLAY vliegtickets naar de VS2 min leestijd

Play Airlines Airbus A320 Economy_3363

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is alweer de derde dag van de InsideFlyer Celebrate the Summer giveaways! En ook vandaag mogen we ook weer een mooie prijs weggeven. De giveaway van vandaag: win twee vliegtickets naar de VS, aangeboden door onze partner PLAY.

Vier de zomer aan boord bij PLAY

PLAY is een IJslandse low cost luchtvaartmaatschappij die vanaf een groot aantal Europese luchthavens naar IJsland en de VS vliegt. PLAY is in de zomer van 2021 gestart vliegt nu al naar 24 bestemmingen. De airline vliegt niet op Nederland, maar wel vanuit Brussel en Parijs.

Sinds kort vliegt PLAY ook naar de VS. Denk bijvoorbeeld aan Baltimore/Washington, Boston en meest recentelijk New York Stewart International Airport. PLAY heeft een redelijk succesvolle start met een hoge bezettingsgraad en inmiddels al meer dan 100.000 passagiers per maand. De vooruitzichten voor dit jaar zijn ook goed met in totaal 800.000 passagiers. Qua routes ligt er ook nog genoeg in het verschiet bij PLAY. Vanaf volgend jaar komt namelijk Washington D.C. erbij in het rijtje Amerikaanse bestemmingen.

Airbus A321neo van PLAY registratie TF-AEW (Bron: PLAY)

Dit kun je winnen

Samen met PLAY geven we twee vliegtickets weg voor een reis naar Boston, New York of Baltimore/Washington. Om kans te maken op de prijs van vandaag dien je te registeren op onze promotiepagina via de deze link. Wist je dat je je winkansen kunt vergroten als je de actie deelt via social media? Win jij de PLAY vliegtickets?

Benieuwd naar onze ervaringen met Play? Lees dan onze review van de vlucht van Brussel naar Reykjavik in de Airbus A320neo van Play. En bekijk zeker ook de video impressie op YouTube!

Deelnamevoorwaarden

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze giveaway of deze te winnen. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar promoties van dit type verboden of beperkt zijn.

Uit alle inzendingen wordt willekeurig één winnaar getrokken en binnen 14 dagen na het einde van de CELEBRATE THE SUMMER-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. Als de winnaar niet binnen 7 dagen op deze melding reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend. Er wordt dan een nieuwe winnaar getrokken. Je kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze promotie ga je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich op elk moment afmelden. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze voorschriften inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten van derden (bijv. bij de bezorging).

Afbeeldingen: PLAY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *