Celebrate the Summer InsideFlyer giveaway: win hotelovernachtingen op de Malediven, vliegtickets naar de VS en meer2 min leestijd

Celebrate the Summer: win hotelovernachtingen op de Malediven, vliegtickets naar de VS en meer

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De zomer is misschien wel de tijd van het jaar waar iedereen het meest naar uitkijkt. Velen hadden reizen gepland naar enkele van de mooiste bestemmingen ter wereld, sommigen van hen de eerste reizen in lange tijd. Nu augustus langzaam op zijn einde loopt, komt ook de herfst alweer dichterbij. InsideFlyer verlengt echter jouw zomer en viert die samen met jou! Doe je mee met onze InsideFlyer Celebrate the Summer giveaway?

Celebrate the Summer giveaways

Een hele week lang, van woensdag 24 tot en met dinsdag 30 augustus 2022, geven we elke dag exclusieve reisprijzen weg. Je maakt kans op gratis vluchten naar bijvoorbeeld New York of Boston. En misschien win jij wel een overnachting bij een van de meest luxueuze resorts op de Malediven. Of wat dacht je van een verblijf bij de nieuwste hotelopeningen van Hilton in Europa?

Celebrate the Summer InsideFlyer giveaway

Zo doe je mee

Het enige wat je hoeft te doen om deel te nemen aan deze InsideFlyer giveaway is onze website in de gaten te houden.

Bezoek InsideFlyer.nl elke dag van 24 augustus tot en met 30 augustus en houd je inbox in de gaten. Om kans te maken op de prijs van die dag dien je jezelf te registeren. Dat doe je middels de link in het artikel. Het team van InsideFlyer Nederland wenst je veel plezier en succes met onze Celebrate the Summer giveaways!

Deelnamevoorwaarden

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze InsideFlyer giveaway of deze te winnen. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar promoties van dit type verboden of beperkt zijn.

Uit alle inzendingen wordt willekeurig één winnaar getrokken en binnen 14 dagen na het einde van de CELEBRATE THE SUMMER-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. Als de winnaar niet binnen 7 dagen op deze melding reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend. Er wordt dan een nieuwe winnaar getrokken. Je kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze promotie ga je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich op elk moment afmelden. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze voorschriften inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten van derden (bijv. bij de bezorging).

Omslagfoto: InsideFlyer, foto in artikel: Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *