De beste wensen voor 2018!

beste wensen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen nacht is het nieuwe jaar met een knal ingezet. Hopelijk heeft iedereen zijn/haar ledematen nog! We sturen jullie via deze weg alvast de beste wensen voor 2018! En dit vanwege het hele team van InsideFlyer dat in Europa en de VS actief is.

beste wensen

 

Mag ik jullie allemaal bedanken? Bedanken voor een geweldig 2017 waarin InsideFlyer NL een enorme groei doormaakte. Zowel qua traffic op onze site als het aantal nieuwe leden wat we mochten ontvangen op ons forum. Het is mooi om te zien dat we toch iets betekenen.

Daarnaast wil ik graag een aantal mensen bij ons achter de schermen bedanken. Iemand waar jullie weinig van zien of horen is Amy, zonder haar toegewijde inzet hadden we nooit kunnen verwezenlijken wat we hebben gedaan. Nieuwe partners en sponsors, structuur in de georganiseerde chaos die het voordien was. Dank je wel, je bent er één uit de duizend!

Een site als InsideFlyer is niks zonder content, dus bij deze ook een woord van dank aan de bloggers. Met name TheFlyingDutchBoy, man wat ben ik blij dat we jou hebben want je bent verantwoordelijk voor zowat het gros van onze posts!

We kijken uit naar een nieuw jaar vol uitdagingen en over een paar weken hopelijk een leuke nieuwjaarsborrel. Op 20 januari in Amsterdam, er zijn nog steeds plekken over. Als je zin hebt om te komen, meld je dan aub even aan via dit topic op het forum. Hopelijk zien we jullie daar en kunnen we onder het genot van een hapje en drankje proosten op 2018.

Proost op 2018, geniet maar drink met mate(n)!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *