InsideFlyer Nieuwjaarsborrel 2018 – Details!

insideflyer nieuwjaarsborrel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Recent kondigden we de InsideFlyer nieuwjaarsborrel aan en vertelden dat we nog bezig waren om alles te organiseren. Ondertussen hebben we alles rond gekregen in samenwerking met de mensen van Novotel Amsterdam City. Zij waren zo vriendelijk om hun bar voor ons open te stellen!

insideflyer nieuwjaarsborrel

Het hotel is gelegen in Amsterdam Zuid en is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Voor degenen die met de trein zouden komen, dan kan je afstappen op het station Amsterdam-RAI. Het hotel ligt op wandelafstand. Voor zij die met de wagen willen komen, de mensen van Novotel bieden ons gratis parkeerplaats aan. Dit hangt natuurlijk af van de beschikbaarheid!

Denk er alsjeblieft wel aan dat als je een paar glaasjes teveel op hebt, dat je dan niet meer achter het stuur gaat zitten.

insideflyer nieuwjaarsborrel

Details

Hier volgt de belangrijkste info, alle details voor onze nieuwjaarsborrel!

Datum & tijd: 20 januari 2018 om 20u00

Locatie: Bar van het Novotel Amsterdam City, Europeboulevard 10, 1083 AD Amsterdam

We bieden jullie die avond een drankje aan (fris, jus, bier of wijn) en die nemen wij voor onze rekening. Daarnaast wordt er door het personeel van Novotel nog een aantal borrelhapjes aangeboden. Voor degenen die graag iets sterkere dranken willen nuttigen, die zijn voor jullie eigen rekening.

We hebben in totaal een 25-tal plaatsen beschikbaar, dus wil je er graag bij zijn, laat ons dan aub iets weten via ons forum. Hopelijk zien we jullie op zaterdag 20 januari!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *