InterContinental Winter Sale 20171 min leestijd

intercontinental winter sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Laatst schreef iemand nog dat ik niks leuk vind wat niet met promoties te maken heeft. Nou gelijk had ie en deze promo vind ik dus echt wel leuk! De InterContinental Winter Sale is van start gegaan! Ik verblijf zo graag in deze hotels. Tot nu toe heb ik niets anders dan goede ervaringen. Zo verbleef ik recent voor de vierde keer in de InterContinental van Berlijn.

intercontinental winter sale

Tijdens deze promotie kan je InterContinental hotels boeken aan een verlaagd tarief. De korting kan oplopen tot zo’n 30 procent. Maar daarvoor moet je een verblijf van minimaal 3 nachten boeken. Boeken kan vanaf nu tot en met 28 februari 2018. De overnachtingen mogen gebeuren in de periode vanaf 11 december 2017 tot en met 8 april 2018.

Deelnemende hotels

Op de lijst van de InterContinental Winter Sale staan 33 hotels uit Europa. Nu is Europa een breed begrip, want ook de hotels in Tel Aviv en Kazakhstan worden hieronder gerekend. Er zijn wel een aantal leuke deals te vinden.

Eerder vernoemde ik mijn favoriete IC hotel in Europa, dat in Berlijn. Dit is te boeken aan mooie prijzen. Een superior kamer is te boeken vanaf 92 euro.

intercontinental winter sale

Wil je liever een kamer inclusief lounge toegang? Dat kan ook! Deze prijzen liggen normaal aanzienlijk hoger, meestal dik boven de 200 euro per nacht.

intercontinental winter sale

Het InterContinental Paris Avenue Marceau staat ook op de lijst van de deelnemende hotels. De prijs per overnachting is ongeveer 188 euro.

intercontinental winter sale

Een ander IC hotel wat nog op mijn te doen lijst staat, is het IC hotel in Warschau. Hier is een club kamer te boeken voor 128 euro per nacht.

intercontinental winter sale

Voor nog meer deals kan je terecht bij onze collega’s van InsideFlyer Duitsland waar Steffen nog een aantal andere InterContinental hotels op een rijtje heeft gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *