Ontbijt bij Waldorf Astoria voor Hilton Honors Gold en Diamond leden

waldorf astoria

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met ingang van 1 januari 2018 krijgen Hilton Honors Gold en Diamond leden er een voordeel bij wanneer zij overnachten in een Waldorf Astoria. Aan de MyWay keuzevoordelen wordt namelijk ontbijt toegevoegd. Alle Waldorf Astoria hotels bieden dan een ‘continentaal ontbijt of een equivalent aan Food & Beverage krediet’ aan. Dit is een significante verbetering, want de elite voordelen bij het meest luxe merk van de Hilton keten waren tot nu toe beperkt. Gold leden kregen volgens de voorwaarden een upgrade naar een ‘preferred room’ en de keuze tussen 1000 punten per verblijf of een in-room movie. Diamond leden konden daarnaast ook kiezen uit een spa of restaurant korting, en mochten er twee kiezen. Nu komt daar dus de keuze voor ontbijt bij, maar het zal niet gek zijn dat de meeste leden dit zullen kiezen in hun profiel.

Waldorf Astoria Beverly Hills
Ontbijt via roomservice, zoals in het Waldorf Astoria Beverly Hills, zal zeer waarschijnlijk niet onder het nieuwe voordeel vallen

Ontbijt bij Hilton

Bij Hilton, Doubletree, Tapestry, Curio, Conrad en Hilton Garden Inn hotels konden Gold en Diamond leden ook al kiezen voor ontbijt. Dit maakt Hilton Gold status een van de beste en meest waardevolle mid-level hotelstatussen om te hebben. Bij Hampton Inn hotels is ontbijt altijd inbegrepen.

De toevoeging van ontbijt bij Waldorf Astoria hotels is een hele verbetering, die leden zeker zullen waarderen. Het zal wel afwachten zijn hoe strikt hotels omgaan met de voorwaarden dat een ‘continentaal ontbijt’ moet worden aangeboden. Normaal gesproken is ontbijt in dit segment hotels behoorlijk aan de prijs. Vooral in de VS wordt daarom maar het minimale aangeboden. In Azië zijn hotels meestal meer genereus en krijg je bijvoorbeeld toegang tot het buffet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *