Air France stelt nieuwste business class weer verder uit1 min leestijd

Nieuwe Business Class cabine in de Boeing 777-300 van Air France (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France heeft afgelopen jaar haar nieuwste Business class cabine onthuld. De eerste vlucht met deze cabine is nu weer uitgesteld naar eind oktober 2022.

Air France stelt eerste vlucht nog zes weken uit

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de eerste vlucht vertrok op 1 september naar New York, maar dat is daarna uitgesteld naar 15 september. Nu blijkt dat het nog verder uitgesteld is naar eind oktober. De eerste vlucht staat nu gepland voor 30 oktober 2022. Air France zal het toestel op deze vluchten inzetten tijdens de nieuwe winterdienstregeling blijkt uit het vluchtschema:

  • AF8 vertrekt om 19:30 uur uit Parijs en komt om 21:45 uur aan in New York
  • AF9 vertrekt om 23:55 uur uit New York en komt de volgende dag om 13:05 uur aan in Parijs

De stoelen in de nieuwe cabine zijn gemaakt door Safran Seats. Deze zijn voorzien van een 17.3 inch 4K scherm, met betere beeldkwaliteit dan in de huidige stoelen. Het is ook mogelijk om je eigen Bluetooth headset verbinden met het inflight entertainmentsysteem. Je apparaten kun je opladen via een stopcontact, USB-A en/of USB-C aansluiting.

Het eerste toestel dat de nieuwe cabine krijgt is de F-GZNK. In het toestel staan straks 48 Business class stoelen, 48 Premium economy stoelen en 273 Economy Class stoelen. De Premium economy stoel is vergelijkbaar met de huidige stoelen in de A350. Ook passagiers in Premium economy en Economy Class kunnen gebruik maken van hun eigen Bluetooth headset in combinatie met een 13.3 inch 4K scherm.

Nieuwe Business Class cabine in de Boeing 777-300 van Air France (Bron: Air France)
Nieuwe Business Class cabine in de Boeing 777-300 van Air France (Bron: Air France)

Afbeeldingen ©AirFrance, H/T AeroRoutes

Reacties

  1. JdV zegt

    Bijzonder dat de reizigers in BC een bijna half zo klein scherm krijgen als die in economy. Is iemand een 1 vergeten te typen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *