50% korting bij Fairmont Dubai The Palm2 min leestijd

50% korting bij Fairmont Dubai The Palm

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hier en daar zijn er zeer aantrekkelijke kortingen als het gaat om hotelovernachtingen. Met de naderede zomervakantie in het verschiet wil je wellicht al het een en ander (flexibel) boeken. Het boeken van een last-minute overnachting kan bijvoorbeeld interessant zijn met de 10% kortingsaanbieding bij ALL Accor. Fairmont Dubai The Palm heeft nu een Flash Sale waarbij je tot 50% korting krijgt op een overnachting. Hoe werkt deze Flash Sale? We leggen het uit in dit artikel.

Wel of niet reizen?

Sinds 15 mei stelt de Nederlandse overheid dat er een positieve ontwikkeling is op het gebied van coronabesmettingen in diverse landen. Daarom zijn voor verschillende landen de reisadviezen aangepast. Let wel op dat je als Nederlander eigenlijk nog nergens een ander land inkomt zonder negatieve coronatest of zelfs een verplichte quarantaine. Het is dan ook belangrijk dat je je vooraf goed inleest in de geldende toegangsvereisten. Ga dus wijs op reis.

Check Wijsopreis.nl of gebruik KLM Traveldoc voor meer informatie over de regels om te reizen naar het buitenland.Wijs op reis met deze toegangsvereisten per land door KLM Traveldoc

Tot 50% korting

Om van de 50% korting te kunnen genieten moet je lid zijn bij ALL Accor, het loyaliteitsprogramma van AccorHotels. Als je nog geen lid bent loont het dus om dat wel even te worden. Aanmelden bij het loyaliteitsprogramma doe je eenvoudig hier. Een lidmaatschap kost niets.

Heb je al een account, of heb je een account aangemaakt, dan kun je een reservering plaatsen bij het Fairmont Dubai The Palm. Dat doe je via deze website van Fairmont. Je kunt overnachten tot en met 15 september 2021. Boeken doe je tussen nu en 22 mei 2021. Je verblijf kun je kosteloos annuleren tot kort voor aankomst. Mocht het in verband met de coronaregels dus niet lukken om naar Dubai te reizen, dan kun je de trip alsnog annuleren.50% korting bij Fairmont Dubai The Palm

Op de website van Fairmont geef je aan wanneer en hoe lang je wil verblijven. Hierna selecteer je de soort kamer, je ziet dan ook gelijk wat je verblijf gaat kosten. De goedkoopste kamer is zo rond de €80 per nacht (Fairmont King Non Smoking). Boek je dit hotel via de website van ALL Accor, dan is dezelfde kamer duurder. Je moet de kamer dus via deze website van het Fairmont Dubai The Palm boeken.

50% korting bij Fairmont Dubai The Palm

Zodra je de kamer gekozen hebt hoef je alleen maar te zorgen dat je bent ingelogd en kun je je verblijf boeken door de nodige gegevens in te vullen. Wil je wel verblijven, maar geen lid worden van ALL Accor, dan krijg je tot 30% korting op een verblijf in het Fairmont Dubai The Palm.

Wel naar Dubai, maar niet naar overnachten in het Fairmont? Op InsideFlyer kun je verschillende reviews terugvinden over verschillende hotels in Dubai. We zetten hier enkele voor je op een rijtje:

Reacties

  1. JdV zegt

    Weten mensen hoe warm het in de zomer in Dubai kan worden? Logisch dat de tarieven dalen. Zelfde als in Florida. Leuke bestemming voor 3 van de 4 seizoene. Zomer? Nee, dank u.

    • Christian zegt

      Ik ben ook wel eens in de zomer in Dubai geweest. Inderdaad super warm! Maar de hotels zijn dan ook een stuk goedkoper. Een taxi/Uber is dan gene overbodige luxe. En dan snap je ook waarom er zoveel Malls zijn, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *