20% korting bij Plaza Premium Lounges wereldwijd1 min leestijd

Plaza Premium Lounges

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu met 20% korting een Plaza Premium Lounge bezoeken. Deze lounges bevinden zich op vele luchthavens wereldwijd, waaronder bijvoorbeeld London Heathrow en Parijs Charles de Gaulle. Op Amsterdam Schiphol is geen Plaza Premium Lounge gevestigd, dus hier kun je geen gebruik maken van deze promotie.

20% korting op toegang bij Plaza Premium Lounges

Met de promotiecode CNYPPL8 krijg je 20% korting op het toegangstarief voor een Plaza Premium Lounge. Deze promotiecode is geldig voor boekingen tot 29 februari 2020 en dat is ook de laatste dag dat je met korting een lounge kunt bezoeken.

De toegang moet je online kopen via de website of app van de lounge aanbieder. Vervolgens kies je een luchthaven naar keuze en de dag en het tijdstip dat je de lounge wilt bezoeken. Aan de linkerkant op de pagina met lounges kun je ‘I have a promo code‘ aanvinken en daar vul je dan CNYPPL8 in. Vervolgens worden de prijzen automatisch aangepast naar het lagere tarief.

Voor de lounge in Londen Heathrow ben je bijvoorbeeld €38,70 ($42,40) kwijt in plaats van €48,40 ($53) tijdens deze promotie. De voorwaarden van deze promotie kun je op deze pagina vinden.

Toegang met Priority Pass, Dragonpass of gratis toegang

Een review van de lounge in Phnom Penh vind je hier, een review van de lounge in Hong Kong hier en een review van de lounge in Edmonton hier. De lounges zijn op vele luchthavens wereldwijd gevestigd. Een overzicht van alle locaties kun je vinden op de website van de lounge aanbieder.

Je kunt de lounges vaak ook bezoeken met Priority Pass of Dragonpass. Daarnaast krijgen American Express Platinum kaartleden gratis toegang tot de Plaza Premium Lounges wereldwijd.

Plaza Premium Lounge

Afbeeldingen ©Plaza Premium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *