3.000 bonus punten per verblijf bij Best Western

Best Western

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Best Western Rewards is het nu mogelijk om 3.000 bonus punten te ontvangen per verblijf. Deze ontvang je naast de punten die je normaliter ontvangt voor je verblijf. Deze promotie is geldig voor verblijven tot 19 april 2020.

3.000 bonus punten per verblijf

Om gebruik te maken van deze 3.000 bonus punten promotie, is het noodzakelijk om je te registeren. Dit moet je uiterlijk op 10 februari doen en het registeren kan op deze pagina. Het verblijf kun je boeken tot 23 februari en je moet uiterlijk op 19 april 2020 uitchecken.

Je ontvangt de 3.000 bonus punten per verblijf en is geldig bij alle wereldwijde Best Western hotels. Er is geen maximum aantal punten dat je kunt verzamelen tijdens deze promotie. Deze tarieven komen in aanmerking volgens de voorwaarden van Best Western:

Een “in aanmerking komend verblijf” in het kader van deze Promotie wordt gedefinieerd als een verblijf van één of meer opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel van het Best Western-merk, tegen een tarief dat in aanmerking komt voor het verdienen van punten of beloningen voor vliegtuigen/partners, met uitzondering van een verblijf dat is geboekt via een online reisbureau, een verblijf dat is geboekt via een touroperator, of een verblijf dat is geboekt tegen een speciaal gereduceerd tarief (zie de regels van het BWR-programma voor meer informatie over de criteria om in aanmerking te komen). Meervoudige check-in/check-out bij dezelfde accommodatie met minder dan 24 uur tussen check-out en check-in telt slechts als één in aanmerking komend verblijf. Verblijven die tijdens de Promotieperiode in aanmerking komen, moeten op of voor zondag 19 april 2020 zijn voltooid om mee te tellen voor de Promotie.

Status match bij Best Western Rewards

Best Western heeft ook een status match promotie. Indien je een status hebt bij een andere hotelketen, dan neemt Best Western deze over. Je kunt tot het hoogste elite niveau matchen binnen het loyaliteitsprogramma van de hotelketen. Daarbij krijg je diverse voordelen, zoals gratis upgrades. Het registreren voor de ‘Status Match No Catch’ promotie kan via deze pagina.

Status Match No Catch

Afbeeldingen ©Best Western

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *