Zo zien de nieuwe Halo Suites van Cathay Pacific eruit1 min leestijd

Cathay Pacific First Halo3

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific heeft meer nieuws en details bekend gemaakt over hoe de nieuwe Halo first class suites eruit komen te zien. Een tijdje geleden maakte de maatschappij uit Hong Kong ook al details bekend over het nieuwe Business class product.

Cathay Pacific Halo Suites

Nu maakt de maatschappij dus ook meer bekend over hoe de nieuwe first class suites eruit komen te zien. In totaal heeft Cathay Pacific 21 nog te leveren Boeing 777-9 toestellen. Het is de bedoeling dat het eerste toestel in 2025 in de vloot komt. Aanvankelijk was het de bedoeling dat deze toestellen al in 2020 in de vloot zouden komen. Dit is dus met vijf jaar vertraagd. De Boeing 777-9 toestellen moeten het paradepaartje van Cathay Pacific worden. De nieuwe first class suites zullen Halo Suites worden genoemd. Het is de bedoeling dat er op elk toestel 4 suites komen met één gangpad in het midden. Op dit moment heeft Cathay Pacific op de Boeing 777-300 toestellen twee gangpaden. De maatschappij volgt met één gangpad dezelfde trend als Singapore Airlines met first class suites op de Airbus A380.

Cathay Pacific First Halo2

Verder weten we dat de maatschappij is gefocust op een dubbele suite. Je kunt dan samen tegenover elkaar dineren. Zoals je in onderstaande afbeelding kunt zien is net net als bij Emriates en Etihad ook mogelijk om een douche te nemen aan boord van de vlucht. Op dit moment presteert Cathay Pacific al heel goed met de huidige first class. Deze first class staat bekend als één van de beste vliegervaringen wereldwijd. Maar ook Cathay Pacific moet meegaan met de tijd om de concurrentie aan te gaan met bijvoorbeeld Singapore Airlines. Op de foto’s ziet het er in ieder geval al veelbelovend uit.

Cathay Pacific First Halo1

Beeldmateriaal: Cathay Pacific

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *