Winnaar Horizn Cabin Trolley

horizn cabin trolley

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Recent organiseerden we een contest in samenwerking met Horizn Studios. Je maakte daarbij kans om een mooie trolley te winnen. De winnaar liep op al onze sites in Europa en ondertussen is de winnaar bekend!

HORIZN CABIN TROLLEY M
De trolley is ontworpen door de Berlijnse start-up Horizn Studios en online beschikbaar voor €299.

Winnaar

Het is ondertussen een aantal dagen geleden sinds de promotie ten einde liep en de winnaar is… Jim W uit Zweden! Toen we hem van het nieuws op de hoogte brachten was zijn antwoord als volgt:

“Het is niet waar?! We vervloekten vandaag nog onze oude trolley tijdens onze reis van Oahu (Hawaii) naar Zweden!”. Hij stuurde ons zelfs nog een foto door.

horizn cabin trolley

 

Toen we hem vroegen naar zijn eerstvolgende trip, antwoordde hij: “Een weekend trip naar London met de familie, waar deze koffer zeker tot z’n recht zal komen! Nogmaals bedankt voor de koffer!”.

Bij deze feliciteren we Jim W met z’n nieuwe aanwinst. Niet getreurd indien jullie deze trolley niet hebben gewonnen. Er komen in de toekomst nog meer mogelijkheden. Indien je interesse hebt om een een koffer van hen te kopen, kan je altijd terecht in de online shop.

Indien je benieuwd bent naar de voor- of nadelen van deze trolley, neem dan gerust onze review door die we recent schreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *