Flying Blue Promo Awards – November 2017

KLM 787 dreamliner

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards, deze awards zijn exclusief online te boeken voor vluchten met Air France of KLM en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen. Een verschil ten opzichte van reguliere awards is onder andere dat je kunt vertrekken vanuit vrijwel iedere plek in Europa, maar op de plaats van bestemming zijn geen transfers toegestaan. Wijzigen of annuleren is eveneens niet mogelijk.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen van 1 januari 2018 t/m 28 februari 2018. Let op: een paar vluchten worden alleen uitgevoerd in februari 2018.

Business class deals

Uiteraard heb je het meeste “waar voor je geld” bij de 50% business class promo’s. Helaas is er maar één bestemming met 50% korting in business class aanwezig deze maand, namelijk Accra (Ghana). Voor een enkele reis moet je 31.250 miles neerleggen en ongeveer 200 euro aan belastingen.

Interessante Economy Class deals

Ook kan het erg aantrekkelijk zijn om gebruik te maken van een 50% Economy Class Promo. Europa is wat dat betreft niet zo gunstig met maximaal 20% korting.
Desondanks kan het wel interessant zijn om naar een wat onbekende (en vaak dure) bestemming te vliegen. Deze maand is net als in september Yerevan in Armenië in de aanbieding: een prachtige bestemming voor maar 10.000 miles enkele reis. Voor de wat avontuurlijke reiziger!

Premium Economy deals zijn deze maand naar verscheidene bestemmingen te vinden.

50% korting

 • Ho Chi Minh
 • Bengaluru
 • Mumbai
 • Beiroet
 • Damman
 • Riaad

25% korting

 • Antananarivo
 • Caïro
 • Teheran
 • Singapore

Volledige lijst Promo Awards

Europa

Promo Awards Europa november 2017

Promo Awards Europa november 2017

Promo Awards Europa november 2017

Promo Awards Europa november 2017

Noord-Amerika

Promo Awards Noord Amerika november 2017

Caribisch Gebied

Promo Awards Caribisch Gebied november 2017

Afrika

Promo Awards Afrika november 2017

Azië

Promo Awards Azië november 2017

Midden-Oosten – Centraal-Azië

Promo Awards Midden Oosten november 2017

Promo Awards Midden Oosten 2 november 2017

Indisch subcontinent

Promo Awards Indisch Subcontinent november 2017

Terms & Conditions

De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op lange-afstandsvluchten.
Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.

InsideFlyer.NL is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets!

Reacties

 1. Arjan69 zegt

  Jan, thnx. Ik zie online maar 1 KLM promo award? Bij de andere staat alleen AF vermeld.. Of is dat al een tijdje zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *