Thai Airways rechtstreeks vanaf Wenen naar Bangkok1 min leestijd

thai airways

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 16 november begint Thai Airways met rechtstreekse vluchten vanaf Wenen naar Bangkok. Tot deze datum zit je nog vast aan een vlucht vanaf Wenen naar Frankfurt of München en vervolgens naar Bangkok. De nieuwe rechtstreekse route zal vier keer per week worden gevlogen met een Boeing 777. Deze toestellen zijn voorzien van 34 stoelen in de Royal Silk business class en 330 stoelen in economy class.

thai airways

 

Speciale tarieven ex-AMS

Om deze nieuwe route te promoten zijn er tarieven met vertrek vanaf Schiphol naar Azië en Australië en Nieuw-Zeeland met een overstap in Wenen. De vluchten vanaf Bangkok naar Melbourne zijn interessant aangezien ze worden gevlogen met de nieuwe Airbus A350XWB.

De vlucht van Amsterdam naar Wenen wordt uitgevoerd door Austrian Airlines, eveneens lid van de Star Alliance groep. Er is nog voldoende beschikbaarheid op deze nieuwe vluchten in de laagste boekingsklasses. De fares zijn nog boekbaar tot 17 november en hieronder vind je een overzicht van de vluchten.

thai airways

Via ITA Matrix zijn genoeg beschikbare data te vinden:

thai airways

Het enigste nadeel aan deze vluchten (in de laagst geprijsde klasse) is dat we er als miles junkies niets aan overhouden. Of in ieder geval weinig. Indien je de miles wil crediteren bij Aegean of Asiana, dan verdien je nul miles. Dan kan je ze beter sparen bij Thai Orchid of Mileage Plus van United. Alle vluchten bij elkaar kijk je dan op een verdienste van 3222 miles. Een aantal van onze bloggers hebben in het verleden gevlogen met Thai Airways in zowel economy als first class. Een impressie is terug te vinden via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *