Een weekendje weg met de Horizn Cabin Trolley M

Horizn studios contest trolley

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Onze collega van InsideFlyer.de, Steffen, is geobsedeerd door travel gear, en dan in het bijzonder koffers. Onlangs kreeg hij de kans om de Horizn Cabin Trolley M te testen en hier volgen zijn bevindingen.

Als een “travel gear geek” wekte de Horizn Cabin Trolley M al van bij de lancering mijn interesse. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik een grote Rimowa fan ben, maar toen Horizn Studios mij aanbood om hun Cabin Trolley M uit te proberen kon ik vanzelfsprekend niet nee zeggen!

De trolley is ontworpen door de Berlijnse start-up Horizn Studios en online beschikbaar voor €299.

De koffer wordt geleverd in een grote kartonnen doos met enkele leuke design toetsen en slogans.

HORIZN CABIN TROLLEY M

Aan de binnenkant van de doos staat er een kort tekstje over de Horizn Cabin Trolley M en bovenop de koffer vind je een power bank en een Horizn bagagelabel.

De koffer zit in een beschermhoes, handig voor als je hem thuis wil opbergen.

HORIZN CABIN TROLLEY M

Op reis met de Horizn Cabin Trolley M

HORIZN CABIN TROLLEY M

Het voorbije weekend was het tijd om met de trolley een tripje te maken…

De koffer is vanbinnen in twee compartimenten verdeeld.  Net zoals bij oudere Rimowa modellen hebben deze beide een andere sluiting. Het eerste compartiment heeft een netje met ritssluiting, terwijl je het tweede deel met een riem kan dichtmaken.

HORIZN CABIN TROLLEY M

De riemen vind ik zelf weinig praktisch. Er zijn eenvoudigere oplossingen, zoals velcro strips, beschikbaar.  Rimowa gebruikt deze, wat ik veel gemakkelijker te gebruiken vind.  Het valt ook op dat de ruimte voor de powerbank jammergenoeg wel wat plaats inneemt.

Er is een extra opslagruimte aan de buitenkant waarin je jouw laptop of vloeistoffen kwijt kan.  Een 13 inch Macbook Pro past hier moeiteloos in, je hebt zelfs nog wat extra ruimte.

HORIZN CABIN TROLLEY M

De koffer rolt vlotjes. De wieltjes blokkeren niet en rollen gemakkelijk over de vloer.

De powerbank is een leuke feature, afgezien dan van het feit dat hij wel wat opslagruimte in beslag neemt.  Dankzij de USB aansluitingen onder het handvat kan je jouw smartphone of tablet opladen zonder dat je de powerbank uit de bagage moet halen. Maar de powerbank kan vanzelfsprekend ook gemakkelijk losgeklikt worden zodat je die met jou mee kan nemen.

HORIZN CABIN TROLLEY M

Besluit

De Horizn Cabin Trolley M is een solide trolley met een aantrekkelijk design. Met zijn 3.4kg is hij iets zwaarder dan de vergelijkbare Rimowa Salsa.  De algemene indruk tijdens mijn trip was prima en de geïntegreerde powerbank is een leuke touch.  De inrichting aan de binnenkant kan nog verbeterd worden.

Met zijn €299 is dit niet de goedkoopste trolley, maar je krijgt wel waar voor je geld.

Reacties

  • Steven Tor Steven Tor zegt

   Leuk om weten! En wat vind je van de power bank en USB laders? Lijkt mij een interessante functie, maar is de locatie ervan wel handig?

   • Rick Jansen zegt

    Ja is heel handig juist door het speciale klepje zie je er niks van…! Ik vind het een heel compleet koffer, alleen de soort van laptophoes binnenin (die je er niet uit kan halen) had van mij niet gehoeven…

 1. JDE zegt

  Ik heb ‘m ook. Erg tevreden mee, mooie duurzame kwaliteit van de materialen. Alleen de binnenruimte is even puzzelen de eerste keer.

 2. Frank zegt

  Ik heb een aanmelding verstuurd voor de nieuwsbrief van Horizon en ontving na bevestiging een code voor 10% korting op de aanschafprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *