Contest: Win de Horizn Studios Model M Trolley

Horizn Studios Trolley Contest

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

CONTEST AFGELOPEN

De winnaar krijgt van ons bericht

Je maakt vanaf nu kans op deze mooie trolley van Horizn Studios. Eerder schreven we al een review en kwamen we tot de conclusie dat dit toch echt een prima reisbuddy is.

HORIZN CABIN TROLLEY M
De trolley is ontworpen door de Berlijnse start-up Horizn Studios en online beschikbaar voor €299.

Contest

De contest is vandaag 12-10-2017 gestart om 12:00, en zal duren tot donderdag 26-10-2017. De prijs is de Model M All Black Trolley van Horizn Studios.

Deelname

Om kans te maken op de trolley hoef je simpelweg:

  1. Een email te sturen naar [email protected] met je volledige naam en onderwerpsregel: WinHoriznStudiosInsideFlyerNL
  2. Een comment te plaatsen onder de contest Facebook post en ons laten weten waarom jij toe bent aan een nieuwe trolley.
  3. Ons volgen op onze nieuwe Europese Instagram: insideflyer_international

Voel je vrij om onze Facebook pagina te liken om up-to-date te blijven over de contest, en de Horizn Studios Facebook pagina te liken.

Als je deze stappen volgt maak je kans op de Horizn Studios Trolley, succes!

Disclaimer: De winnaar van deze wedstrijd zal binnen enkele weken na het afsluiten van de wedstrijd op de hoogte gebracht worden. De antwoorden die gepost worden, kunnen gebruikt worden op meerdere sociale media van InsideFlyer. InsideFlyer is niet verantwoordelijk voor antwoorden die we om wat voor reden dan ook niet hebben ontvangen. Er wordt slechts 1 deelname per persoon toegestaan. De sluitdatum van deze wedstrijd is 26-10-2017 om 12:00. Deelname aan deze wedstrijd is gratis. Wanneer je deelneemt aan deze wedstrijd ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Deze promotie/wedstrijd is op geen enkele manier verbonden met Facebook.

Reacties

  1. W Nijssen zegt

    Ik loot onwijs graag mee voor het Model M All Black Trolley van Horizn Studios. Dit zou voor mij de perfecte trolley zijn voor mijn bezoeken aan mijn dochter in Berlijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *